Högintressant match ifrån Etihad Stadium

Expekt

Vi riktar blickarna mot Manchester för mötet mellan Manchester City och den franska ligaettan Monaco. Att vi kommer få se mål i matchen är nästan en garanti när två utav de mest offensiva lagen i turneringen drabbar samman. Hemmalaget står som klara favoriter hos Expekt men man ska inte räkna ut Monaco som denna säsong snittar smått otroliga tre mål per match framåt!

 

Anfall är bästa försvar

18 av Manchester Citys 25 matcher i ligaspelet denna säsong har slutat med mer 2.5 mål. Ha det i åtanke när de ikväll ställs emot ett utav Europas målfarligaste lag i form av Monaco. Tyvärr för hemmalagets del så missa Gabriel Jesus matchen på grund av en skada, även Vincent Kompany stryks ifrån kvällens match.

Matchen kan komma att bli jämnare än vad oddsen ger sken av då Monaco inte förlorat en match sedan den 18:e december. Man fullständigt öser in mål i sina matcher och det blir till för Manchester City att se upp med spelare som Falcao, Germain, Bernardo Silva med flera. Tränare Leonardo Jardim har gått ut och slått fast att man inte kommer ändra sitt spel inför kvällens motståndare så räkna med ett offensivt bortalag.

Är det någon match som kan signeras med målgaranti så är det den ikväll mellan Manchester City och Monaco. Manchester City känns dock som aningen stora favoriter i kvällens möte och därför kan en slant på X2, alltså Monaco eller oavgjort vara väl värt att testa med en liten insats.

 

Kvällens spel:

Monaco eller Oavgjort X2 – 2.35@Expekt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.