monaco-nice

Ligue 1: Rivieraderby vankas

Tabelltvåan Monaco tar emot sjätteplacerade Nice hemma på Stade Louis II på tisdagskvällen.

Det är ett Monaco som inte har råd med fler poängtapp i jakten på huvudstadslaget Paris Saint-Germain. PSG innehar fortsatt förstaplatsen i den franska högstaligan efter en ny seger i helgens bortamöte mot Nantes och har i och med den samma skaffat sig en marginal på 11 poäng ner till Monaco på andraplatsen. Det är alltså ett Monaco som är piskat att ta tre poäng i denna match.

LOGO 10Bet recension

Två lag i behov av trepoängare

Det är två lag som ställdes mot varandra så sent som förra veckan, men då i den Franska cupens kvartsfinal. Trots att Nice vann bollinnehavet med hela 70 % lyckades inte de rödsvart-randiga vinna matchen, utan det var istället Monaco som kunde knipa en 2-1-seger efter mål av stjärnyttern Thomas Lemar samt ynglingen Adama Diakhaby. I och med att Monacos colombianske målspottare Falcao är tveksam till spel på grund av skadebekymmer kan därmed Diakhaby hoppas på ytterligare speltid även i detta möte lagen emellan.

Senaste matchen i Ligue 1 för Leonardo Jardims mannar slutade med ett något oväntat poängtapp då laget endast mäktade med ett 0-0-resultat på bortamark mot åttondeplacerade Montpellier. Med det utökades den förlustfria sviten till sju raka matcher, varav sex av dessa slutat med vinst.

Motståndarna OGC Nice kommer senast från en 1-0-seger mot Amiens, vilket också innebar första trepoängaren för 2018. En välkommen sådan för laget som även de måste börja plocka vinster i kampen om Europaplatserna. I övrigt ser Leicester-lånet Nampalys Mendy ser ut att missa detta möte på grund av skada.

Hämta din bonus här!

Vill du spela på matchen AS Monaco – OGC Nice eller någon av de andra matcherna som spelas på tisdagskvällen så har just nu 10Bet ett grymt erbjudande. Nya medlemmar på sidan får ta del av en välkomstbonus på 100 % upp till 2000 kronor. Du kan ta del av bonusen genom att genomföra en insättning på lägst 150 kronor. När ett popup-meddelande som erbjuder dig bonus på 100 % upp till 2000 kronor dyker upp klickar du ”tacka ja”. Omsätt sedan insättningen minst en gång (minsta odds 1.80) och bonusen är din!