SHL torsdag 21 nov

SHL omgång 19 – halva säsongen och ett grymt erbjudande!

Nu på torsdag 21 november är det dags för den 19:e omgången av årets SHL. Sammanlagt har vi 7 olika matcher som kommer att spelas. Vi kommer dock endast att fokusera på 4 av dessa matcher i den här texten.

Dessa är HV71-Djurgården, Rögle – Färjestad, Malmö – Växjö och Luleå – Brynäs.

Betta HV71 – Djurgården med 450 KR

shl hv71 djurgården
Ta del av Betfair spelbörs

3 Speltips med grymma odds HV71- Djurgården

 • Vi spelar på HV71 vinst och samband med att vi lägger det bettet tar vi del av Betfairs Spelbörs till odds 1.85 {PLACERA SPEL}
 • Kommer Markus Lauridsen näta? Vi tror det och spelar till odds på 11 hos Unibet {PLACERA SPEL}
 • Djurgårdens form är inte den bästa, men 1 mål lär de göra mot HV71. Dick Axelsson är tillbaka och vi tror han står för målet och spelas till oddset 4.65 hos Betsson. {PLACERA SPEL}

HV71-Djurgården

I Jönköping smäller det kl 19 på torsdagskvällen då HV71 tar emot fjolårsfinalisten Djurgården i Kinnarps Arena. Det är ett HV71 som inför matchen ligger på sjätteplats i tabellen med 32 poäng.

Djurgården ligger å sin sida på plats 8 i tabellen, detta trots att de har en match mer spelad än HV71. Djurgården har 25 poäng vilket de spelat ihop efter 6 vinster, 8 oavgjorda, 2 vinster efter övertid och 3 förluster efter övertid. Djurgården har alltså en bit kvar till fjolårsformen.

Varken Hv71 eller Djurgården har några spelare med i toppen av poängligan. HV:s poängbästa spelare hittills på säsongen är Markus Lauridsen med 13 gjorda poäng. Unibet har hela 46.00 i odds på att han ska göra första eller sista målet samt 11.00 på att han överhuvudtaget ska göra mål. Det skulle därför kunna vara något värt att satsa på. 

I Djurgården är Olle Alsing bästa poängplockare med 13 poäng även han. Oddsen för att Alsing gör första eller sista målet ligger på 26.00 medan oddset för att han blir målskytt överhuvudtaget ligger på oddset 6.75 hos Betsson.

I övrigt tror vi att HV71 tar hem den här matchen eftersom Djurgårdens form verkligen inte ser något vidare ut! Om du är sugen på 1×2 så rekommenderar vi dig Betfair Spelbörs!

Speltips med höga odds Rögle – Färjestad

 • Ofta en jämn och actionfylld match, att det blir oavgjort är ingen omöjlighet. Detta spelas till 4.15 hos Betsson. {PLACERA BETT}
 • Vi tror Rögle gör första poäng och det spelas till 1.80 hos Betfair. {PLACERA BETT}
 • Målrik match brukar det bli och vi spelare över 4.5 mål till oddset 1.74 hos Bethard. {PLACERA BETT}

Rögle – Färjestad

Femteplacerade Rögle tar på torsdagskvällen emot fjärdeplacerade Färjestad på hemmaplan i Catena Arena i Ängelholm. Av tabellen att döma lär detta bil en mycket jämn match då båda lagen ligger på 34 poäng. Formmässigt ser lagen också jämna ut med 3 förluster och 2 vinster för Rögle samt 3 vinster och 2 förluster för Färjestad på de 5 senaste matcherna. 

De senaste mötena lagen emellan har blivit målrika historier. Det kan därför vara värt att satsa en slant på att så kommer bli fallet även denna gång. Oddset hos Bethard på över 4.5 mål ligger 1.74 och absolut värt att lägga ett bett på. Kombinera med något av det andra bettingtipsen så kan det bli riktigt fina odds!

Ska vi gissa utkomsten av denna match satsar vi på oavgjort. Färjestad har visserligen ett övertag om man kollar på lagens senaste inbördes möten, men i årets säsong har de båda gått mycket jämnt samtidigt som Rögle har fördel i form av hemmaplan.

Speltips med odds Malmö – Växjö

 • 2 lag i stort behov av poäng och i ärlighetens namn inte så förtjusta i varandra. Många utvisningar lär det bli och powerplay mål. Spela över 1.5 power play mål till oddset 2.18 hos Betsson. {PLACERA BETT}
 • Malmö tar 3 poäng här mycket med tanke på hemmastödet. Malmö vinst spelas till 2.60 hos Leo Vegas. {PLACERA BETT}
 • Jämn match som vi tror slutar 3-1 till Malmö. Spelas till oddset 21 hos Unibet.{PLACERA BETT}

Malmö – Växjö

I Malmö kommer Växjö på torsdagskvällen på besök till Malmö arena. Det är två lag som är i stort behov av poäng, framför allt Växjö som inledde säsongen katastrofalt och ligger på plats 10 i tabellen. Noterbart är att Växjö har hela 10 förluster på 18 omgångar vilket innebär att de endast lyckats kamma hem 21 poäng hittills. Malmö har inlett säsongen något bättre men ligger bara en placering före Växjö i tabellen på plats 9 med 25 inspelade poäng. Det är med andra ord dags för båda lagen att ta sig i kragen och börja vinna. Just därför är detta en mycket viktig match för både Malmö och Växjö.

På grund av de båda lagens stora behov av poäng lär detta bli en match där känslorna svallar vilket mycket väl kan leda till en hel del utvisningar. Följden av detta är att det mycket väl även kan bli en hel del powerplay-mål i matchen. Betsson har 2.18 i odds på att det kommer att bli över 1.5 powerplay-mål i matchen inklusive övertid.

Själva tror vi att Växjös usla form tillsammans med det faktum att Malmö har hemmaplan innebär att Malmö lär vinna matchen,

Speltips med norrländska odds – Luleå -Brynäs

 • Om man ser historiskt så har det inte inte blivit jätte mycket mål lagen mellan. Vi spelar under 2.5 mål i matchen till oddset 5.50 hos Unibet. {PLACERA BETT}
 • Brynäs har varit målglada i första perioden och vi tror de vinner fösta perioden till oddset 4.25 hos Betfair. {PLACERA BETT}
 • Luleå på hemmaplan är starka så vi tror på en hemmavinst till oddset 1.65 hos Betsson. {PLACERA BETT}

Luleå – Brynäs

Sist men inte minst har vi klassikermötet mellan Luleå och Brynäs. Detta är en match där Luleå är skyhög favorit eftersom de inlett säsongen starkt och ligger på andraplats i tabellen med hela 36 poäng. Brynäs har å sin sida stått för en mycket svag säsong hittills och ligger på plats 12 i tabellen med endast 21 poäng. Detta tillsammans med det faktum att Luleå har hemmaplan gör att allt talar för Luleå-vinst.