Sverige malta em kval

Sverige – Malta EM kval 7 juni Friends Arena

Sverige – Malta EM kval 7 juni Friends Arena

Sverige ska ta emot Malta på Friends Arena i Solna och med tanke på vilken blåbärsnation det är som kommer på besök ska blågult inte ha några som helst problem att avfärda sin motståndare och vinna med ett antal bollar. Sverige har ställs mot Malta i kval tidigare där den gemensamme nämnaren är att blågult brukar vinna och hålla nollan. När Janne Andersson nu ska försöka ta sig till sitt andra raka mästerskap och Sveriges sjätte raka EM behövs självklart hemmamatcher mot Malta vinnas, men det räknar vi kallt med att det svenska fotbollslandslaget klarar av.

För första gången på länge har Janne tillgång till alla sina mittfältare och anfallare vilket innebär att Sebastian Larsson blir petad för första gången sedan Andersson tog över. I alla fall om vi ska tro laguppställningarna på träningarna och rykten i media.

Speltips Sverige

Oddsanalys Sverige – Malta

Sverige blickar mot EM i 22 länder och nästa hinder på vägen mot en fotbollsfest nästa sommar är den lilla ön Malta. Just Malta räknas som en blåbärsnation i fotbollen och inför matchen har tränaren gått ut och sagt att han har 76 spelare att välja mellan. Då är Janne Anderssons mittbackskris rätt lugn i jämförelse.

På tal om mittbackar kommer Sveriges ersättare hålla tätt. Jansson och Helander har spelat ihop under delar av sina karriärer när de båda tillhörde MFF och bakom dem i målet den gången stod en viss Robin Olsen. Trion som får hjälp av Lustig och Augustinsson på kanterna borde mycket väl kunna hålla tätt mot ett svagt Malta. Därför spelar vi att Sverige håller nollan och bäst odds hittade vi hos Nordicbet på det spelet.

Att spela på svensk seger ger alldeles för dåliga odds för att det ska vara värt en insats. Däremot brukar Sverige vinna relativt komfortabelt mot sin kommande motståndare och att det slutar till exempel 4- 5- eller 6-0 är inte ossanolikt. Att därför spela på svensk seger med -3,5 i handikapp höjer oddsen rejält och Betsson är ett spelbolag som erbjuder mängder med marknader på EM-kvalet.

En av Sveriges hetaste spelare förra VM-slutspelet var Victor Claesson och han har fortsatt med de lysande prestationerna i såväl klubblag som landslag under en framgångsrik säsong. Förra landslagssamlingen gjorde han mål och när motståndet nu heter Malta borde det inte bli annorlunda. Vi tror att Victor Claesson gör mål och bra odds på målskyttar har Unibet.

Vårt sista spel är mer osäkert men visst kan det komma att bli en del frustration när Malta får se boll efter boll gå in i eget nät. Med ett tekniskt skickligt svenskt landslag finns det ingenting som talar för att det inte kan bli en del kort för bortalaget. Vi tror att malteserna drar på sig över 3,5 kort och spelar detta hos Nordicbet till härliga odds.

Spela på Sverige Malta EM kval här

Så startar Sverige mot Malta i Em kvalet

Robin Olsen får garanterat förtroendet i målet trots att han varit petar under våren i Roma under sin första säsong. Alternativen är helt enkelt får långt ifrån för att Sveriges förbundskapten skulle ändra på detta. Framför sig får han två gamla kollegor från MFF. Pontus Jansson och Filip Helander tar mittbackspositionerna medan Mikael Lustig och Ludvig Augustinsson tar kanterna.

På mittfältet centralt hittas kaptenen för kvällen Albin Ekdahl och ska vi gå efter träningarna talar allt för Kristoffer Olsson får förtroendet bredvid. Det gör att Sebastian Larsson petas! På kanterna har Sverige sina vassaste hot i form av Emil Forsberg och Victor Claesson medan anfallarna lär bli Marcus Berg och Robin Quaison. Det talar för att Alexander Isak kan få ett inhopp.

Kommer Alexander Isak hoppa in och göra mål?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.