champions league november hos bettingsidor.org

Odds och betting tips på veckans Champions Leauge med unikt erbjudande

Det är dags för Paris Saint-Germain, Real Madrid, Club Brugge och Galatasaray att få mötas i veckans Champions League. Läs våra bettingtips med odds på ovanstående matcher.

Bettingtips med odds PSG – Club Brugge

 • Vi tror så klart att Mbappe kommer vara framme och göra mål i matchen. Spela till odds 1.52 hos Unibet. {PLACERA DITT BETT}
 • Vi har sett att Mpabbe verkligen haft målsinnet kvar och tack vare Icardi så tror vi att Mpabbe gör mer än 2 mål mot Club Brugge. Spelas till odds 3.8 hos Unibet {PLACERA DITT BETT}
 • Många mål av PSG är nog ingen omöjlighet. Här lägger vi ett bett på över 3.5 mål till odds 2.70 hos Bethard {PLACERA DITT BETT}
 • Vi avslutar med att lägga ett bett på PSG och asiatiskt handikapp på -1.5, detta spelas till oddset 1.48 hos PAF {PLACERA DITT BETT}
real madrid galatasaray betfair och bettingsidor.org
Gäller enbart nya spelare.Ta del av Betfair spelbörs

Dunder erbjudande från Betfair på Real Madrid – Galatasaray

Är du inte medlem hos Betfair ännu? I såfall har du ett ypperligt tillfälle att skapa ett Betfair spelkonto idag och ta del av deras spelbörs, där du får 250 Kr tillbaka om ditt bett inte går in.

Hur du tar det av 250 kr av Betfair

 1. Skapa spelkonto hos Betfair

  Börja med att skapa ett spelkonto hos Betfair via vår länk

 2. Gör insättning

  Dags att göra din första insättning och ta del av Betfairs spelbörs

 3. Lägg ditt bett

  Lägg ditt spel på 250 Kr på det lag du tror vinner

 4. Vid vinst

  Grattis, ditt lag vann! Du har din vinst på ditt spelkonto inom snar framtid.

 5. Vid förlust

  Otur,ditt lag förlorade! Men hängt inte läpp, Betfair lägger tillbaka 250 Kr på ditt spelkonto

 6. Lycka till!

  Vi på Bettingsidor.org önskar dig lycka till!

Hur bettar vi på Real Madrid – Galatasaray

 • Vi tror att Real Madrid kommer vara för svåra för Galatasaray så ett asian handikapp på – 1.5 spelar vi på till oddset 1.57 hos Leo Vegas. {PLACERA DITT BETT}
 • Blir nog en ensidig match där Real kommer dominera vilket man även kommer se till målskyttet. Vi lägger vårt bett på att inte båda lagen gör mål. Odds på detta är 1.91 hos Unibet.{PLACERA DITT BETT}
 • Real måste börjar producera mål i Champions League, och vi har en känsla av att det är mot Galatasary detta kommer ske. Vi spelar därför på att Real Madrid gör över 2.5 mål till oddset 1.72 hos Unibet. {PLACERAT BETT}
 • Och vi avslutar med ett korrekt resultat – 3-0 till Real Madrid till oddset 8.75 hos Bethard. {PLACERA DITT BETT}

Ingen tvekan vem som går vidare från grupp A – håller du med?

Det är ingen tvekan om vem som leder gruppen i detta fall, och även att ta hem hela grupp A. Såklart handlar det om PSG.

Obesegrade i gruppen och ett möte när man senast gästade Club Brugge med en vinst på hela 5-0. Hur kommer det nu gå på hemma arenan för PSG? Kan det bli en målfest. Ja att vi tror de vinner är det ingen tvekan om.

Ett radarpar av guld hos PSG

Radarparet Mbappe och Icardi har haft ett riktigt bra samspel och har varit orsaken till målen i de senaste matcherna. Det lär vi se mer av framöver, och närmast i denna match. Därför har vi tagit med två varianter av att Mbappe kommer näta.

Troligen blir detta målrikt. Såklart kommer Club Brugge bita tillbaka men spel på hemma arenan där PSG endast förlorat en match hittills gör detta till en match där det inte råder några tvivel. Det blir målrikt.

Betta med handikapp för att höja oddsen

För att hitta bra odds får vi kika på handikapp. Dom går såklart även att dra upp högre men du avgör själv.

PSG har riktigt bra form och har vunnit sina sex senaste matcher. Det talar mycket för hög kvalitet och ett säkert spel. Den här säsongen har PSG bara förlorat en match hemma, och vi tror inte de kommer lägga till den här matchen till den statistiken.

Kommer Real klättra sig vidare ur grupp A?

Real Madrid kämpar för att ta sig uppåt i grupp A tabellen, men vad man än gör så kommer man inte riktigt framåt. Nu står man inför Galatasaray, som borde vara en enkel match. Även om saker inte riktigt gått den väg man vill i Real Madrid så ska man i alla fall enkelt kunna klara av denna match. Då matchen spelas på hemma plan i Madrid har man även där en ytterligare fördel, idel vinster. Bettingbolagen har också Real Madrid som solklara favoriter mot Galatasaray.

Galatasaray har jumboplatsen just nu i gruppen och har haft en tuff inledning i turneringen. Faktum är att man inte fått med sig ett enda mål hittills, men en poäng har det gett i den oavgjorda matchen mot Club Brugge.

Asiatiskt med många mål ökar dina odds – Real Madrid – Galatasaray

Vi kan absolut rekommendera att lägga krutet på Real Madrid i denna match, ett asiatiskt odds samt även oddset att inte båda lagen gör mål. Vi tycker inte det finns någon anledning att Galatasaray ska göra mål just nu i denna match. Det känns som att Galatasaray har en tuff resa nu och Real Madrid ska klara detta utan problem. Senast Galatasaray vann mot Real Madrid var 2013 och då med en liten marginal.

Om du vill spela på korrekt resultat kan det vara attraktivt med resultatet 3-0 och du hittar det hos Bethard.

Vi bettar på 3-0 till Real Madrid

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.