las vegas

Vinn hockeyresa till Las Vegas!

Ingen kan väl ha missat att Las Vegas Golden Knights den här säsongen gör entré i världens bästa hockeyliga, NHL. Nu har du möjligheten att se dem live denna historiska säsong. Spela hos Leo Vegas så har du chansen att knipa en plats på planet till Nordamerika och se Las Vegas-San José Sharks i T-Mobile Arena.

Vem vinnare ska utses

Under fem veckors tid, från 11/9 till 15/10 kommer fem lyckliga vinnare utses. Varje spelare får även ta med sig en vän till resan. Och reglerna är enkla: den spelare med högst nettovinster under kampanjveckan vinner. Så det gäller med andra ord att hitta de lite högre oddsen, guldkornen helt enkelt.

Tävlingen hittar du under kampanjer på startsidan hos Leo Vegas.

Det här är Leo Vegas hockeyresa

I hockeyresan ingår förutom flygbiljetter även hotellövernattning, transfer till och från hotellet samt givetvis biljetter till själva matchen, Las Vegas-San José. Så det är helt enkelt en riktig all inclusive-resa i hockeyns tecken!

I och med Vegas intåg har nu NHL 31 lag, och Vegas räknas kanske inte in bland toppfavoriterna ännu, men nog finns det en del sköna lirare i laget. Marc Andre Fleury i målet är en, James Neal är en annan.

NHL har premiär nu på onsdag, Vegas gör dock debut först på fredag, mot Dallas på hemmaplan.

Skulle du inte vinna finns även möjligheten att bli belönad på andra sätt hos LeoVegas. Det är nämligen så att 10 spelare vinner andra priser och då i form av gratisspel. De 10 högst placerade deltagarna får upp till 3000 kr i bonus. Så det finns all anledning att hoppa på tävlingen!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.