cristiano ronaldo portugal vm 2018

VM-tipset 23/6: Ny jackpot att hämta hem!

Denna lördag är det dags för det tredje VM-tipset i ordningen och alla som hakar på har chans på ännu en jackpot! Sverige går upp i en fight mot ett minst sagt pressat Tyskland och frågan är om den tyska maskinen hackar återigen. Senegal som var “kupongens skräll” den senaste gången mot Polen imponerade och får således även tipset på den här kupongen. Detta och mycket mer är vad VM-tipset bjuder på denna gång!

 

Spelstopp: lördag 23/6 13.59

[europatipset]

 

1. Belgien – Tunisien 1

Belgien körde som väntat över Panama med 3-0. Panama stod upp relativt bra, men vinner man med 3-0 och har över 60 procent av bollinnehavet så råder det inga tvivel kring att det var klasskillnad i slutändan. Tunisien var sånär att knipa en poäng i öppningsmatchen mot England, men en viss Harry Kane visade varför han är en av världen bästa anfallsspelare och var direkt avgörande med sina två mål för The Three Lions. Känslan är att svårighetsgraden skruvas upp ytterligare ett snäpp här för Tunisiens del, som kommer få händerna fulla med Belgiens anfallsstjärnor. Klar etta!

 

2. Sydkorea – Mexiko 2

Mexiko var en av första omgångens mest positiva överraskningar. Mexiko kontrade sönder Die Mannschaft och 1-0-vinsten var utan tvivel fullt rättvis. Guillermo Ochoa visade sig återigen från sin bästa sida i ett världsmästerskap och spelade en stor del i skalpen. Sydkorea stod för en blek insats mot Sverige och måste upp flera snäpp för att inte mästerskapet ska ta slut här. Det finns ett par klasspelare i det här asiatiska laget, där Tottenham-stjärnan Heung-Min Son sticker ut. Det här blir ett helt nytt test för Mexiko, men sett till öppningsmatcherna så är det givet att asiaterna går in som underdogs. Men tvåan streckas alldeles för högt hos det svenska folket så gardera tvåan omgående!

 

3. Tyskland – Sverige 1

Den tyska maskinen har fått rejält grus i maskineriet. I genrepet såg det allt annat än bra ut där Die Mannschaft såg väldigt bleka ut. Öppningsmatchen mot Mexiko bådade inte gott och nu har Tyskland kniven mot strupen mot Sverige. Blågult vann fullt rättvist mot Sydkorea i den första matchen, men frågan är hur stora växlar man kan dra av det? Sydkorea kom inte alls upp i förväntad nivå och nu väntar ett minst sagt revanschsuget Tyskland. Riktigt bra spelvärde dukas upp på Tyskland så hjärnan säger att ettan bör spikas här.

 

4. England – Panama 1

Harry Kane blev den avgörande faktorn mellan The Three Lions och Tunisien i öppningsmatchen. Kane gjorde båda Englands mål, där det avgörande målet gjordes på stopptid. Nu är premiären avklarad och således bör inte anspänningen vara lika påtaglig för de engelska spelarna, som har stora förväntningar på sig. Panama gör sitt första VM-slutspel någonsin och känslan är att man är här för att “se och lära”. Mot ett stjärnspäckat England ska man inte ha något att sätta emot. Engelsmännen känns som en av kupongens mest givna spikar.

 

5. Japan – Senegal 2

Japan tog med sig alla tre poängen i öppningsmatchen mot Colombia. Colombias Carlos Sánchez drog på sig en straff och fick syna det röda kortet redan i den sjätte minuten, vilket naturligtvis hade en stor påverkan på matchen. Frågan är hur bra De Blå Samurajerna egentligen är? Senegal vann sin öppningsmatch mot Polen med bravur. De afrikanska lejonen var bättre i 90 minuter och vann helt rättvist med 2-1. Spelare för spelare känns Senegal snäppet vassare och kan en spelare som Sadio Mané komma upp i nivå kan detta bli ett roligt mästerskap för de grönklädda. Visar afrikanerna upp en lika stabil defensiv som senast mot Polen och samtidigt fortsätter med sitt frejdiga anfallsspel ska man ha goda chanser här. Tvåa!

 

6. Polen – Colombia 2

Det blev en tung start för Colombia, som föll mot Japan med 1-2. Frågan är hur stora växlar man kan dra utav den matchen med tanke på att Los Cafeteros fick spela 10 mot 11 mer eller mindre hela matchen. Colombia höll faktiskt jämna steg med Japan trots det numerära underläget. Det var en minst sagt trött premiär från polackerna, som hade svårt att såga sig igenom ett försvarsskickligt Senegal. Robert Lewandowski blev alldeles för isolerad och fick otroligt lite bollar att jobba med. Här måste Polen upp ett par snäpp om inte VM-äventyret ska ta slut redan i den andra omgången. Tvåan streckas lågt så utgå från en sydamerikansk seger.

 

7. Uruguay – Ryssland 1

Gruppfinal i Grupp A mellan värdnationen Ryssland och Uruguay. Ryssland har en viss fördel här, inte minst hemmaplansfördelen, men också de facto att ryssarna har bättre målskillnad och således vinner gruppen på ett oavgjort resultat. Ryssland är det laget som har imponerat mest i gruppen, men Uruguay håller normalt sätt en högre kvalitet och får även bära favoritskapet här. Med tanke på att krysset räcker för ryssarna så spelas 1X här med ganska god känsla.

 

8. Saudiarabien – Egypten 2

Saudiarabien och Egypten gör i sin tur upp om jumboplatsen i Grupp A. Saudiarabien stod för en märkligt usel insats i premiären mot Ryssland, men i den andra omgången mot Uruguay visade laget ett helt annat go även om det även där blev förlust. Egypten har varit något vassare sett till de båda matcherna, men streckningen verkar tro att det här är någon David mot Goliat-batalj, vilket är helt fel. Visst är faraonerna favoriter, men araberna från Saudi blir alldeles för stora underdogs här. Utgå från tvåan men gardera omgående, helst med alla tecken.

 

9. Spanien – Marocko 1

Trots att Marocko gjort två riktigt bra insatser mot både Iran och Portugal står laget på noll poäng och noll gjorda mål. Lite orättvist, då marockanerna förtjänat mer i båda matcherna. Nu när VM-äventyret är slut så räknar vi inte med att nordafrikanerna kan störa ett motiverat Spanien. Spanjorerna står på fyra poäng och vinner Spanien med ett par bollar här bör gruppsegern kunna räknas hem. Världsmästarna från 2010 streckas hårt, men här slösar vi inte på några tecken. Glasklar etta!

 

10. Iran – Portugal 2

Iran har varit en positiv överraskning i Grupp B. Premiären vann asiaterna mot Marocko och mot Spanien senast stod laget upp riktigt bra. Iran förlorade förvisso mot Spanien med 0-1, men spanjorerna hade extremt svårt att såga sig igenom Irans ramstarka försvar. Dessutom hade Iran en boll i nät som väldigt knappt men korrekt dömdes bort för offside. Portugal (eller ska vi säga Cristiano Ronaldo?) har fyra poäng inför den sista omgången, vilket gör att ett kryss räcker här för att säkra avancemanget. Däremot måste portugiserna förmodligen vinna med några bollar för att vinna gruppen före Spanien. Om Iran på något sätt lyckas få stopp på Ronaldo är väldigt mycket vunnet. Tvåan streckas brutalt hårt så en gardering bör vara på sin plats relativt tidigt.

 

11. Australien – Peru 2

Australien fortsätter att imponera och lyckades bärga en poäng mot Danmark senast, vilket ger The Socceroos en liten chans att nå avancemang från gruppen. Men om det ska ske måste Peru besegras, samtidigt som Frankrike måste vinna sin match mot Danmark. Peru har även dem imponerat, men utan några resultat. Peru har en nolla i både mål- och poängkolumnen, vilket känns lite orättvist. Trots uteblivna poäng känns Peru snäppet vassare och med tanke på att Australien måste framåt och blotta sig så känns en etta-tvåa väldigt intressant.

 

12. Danmark – Frankrike X

Danmark har fyra poäng efter två omgångar och det mesta talar för att våra grannar kommer att lösa ett avancemang. Om Danmark skulle besegra baguetterna är även gruppsegern ett faktum. Känslan är dock att Les Bleus inte förlorar det här. Frankrike har full pott efter två matcher och den senaste segern mot Peru var ett steg i rätt riktning. Danmarks främsta mål bör vara att knipa en pinne här, för då är danskarna utom räckhåll för Australien oavsett hur det går mellan Australien och Peru. Bra utgångsläge för att spara på tecken. Spika krysset!

 

13. Nigeria – Argentina 2

Argentina stod för ett blekt kvalspel, ett mindre övertygande genrep, och efter 0-3 förlusten mot Kroatien är dunderfiaskot otroligt nära. Jorge Sampaoli har fått ut absolut noll av sina stjärnspelare. Inte ens Leo Messi levererar och förlusten mot Kroatien var något vi sällan skådat från en argentinskt landslag. Sydamerikanerna behöver besegra Nigeria i den sista matchen med god marginal samtidigt som resultaten i det andra matcherna måste studsa Argentinas väg om det ska bli någon åttondelsfinal. De afrikanska lagen har haft det tufft i VM hittills och känslan är att den här uppgiften bör passa de blåvita som handen i handsken. Även fast det lutar åt att det inte blir något slutspel, så får sydamerikanerna tipset i den här matchen.

 

Dagens spik

England

Panama kämpade tappert mot Belgien i premiären. Men det räckte inte hela vägen och det ska inte heller göra det mot England. Panama gör sitt första världsmästerskap och är här för att “se och lära”. Klasskillnaden ska vara enorm här och ettan känns verkligen bombsäker!

 

Kupongens skräll

Saudiarabien

Saudiarabien visade ett helt annat go i matchen senast mot Uruguay. Nu när det bara är heder mot Egypten känns det här mötet relativt öppet. Tvåan streckas brutalt hårt så syna araberna från Saudi med ett leende på läpparna.

 

72 rader

 1. Belgien – Tunisien 1
 2. Sydkorea – Mexiko 1×2
 3. Tyskland – Sverige 1
 4. England – Panama 1
 5. Japan – Senegal 2
 6. Polen – Colombia 2
 7. Uruguay – Ryssland 1x
 8. Saudiarabien – Egypten 1×2
 9. Spanien – Marocko 1
 10. Iran – Portugal x2
 11. Australien – Peru 12
 12. Danmark – Frankrike X
 13. Nigeria – Argentina 2

 

432 rader

 1. Belgien – Tunisien 1
 2. Sydkorea – Mexiko 1×2
 3. Tyskland – Sverige 1
 4. England – Panama 1
 5. Japan – Senegal x2
 6. Polen – Colombia x2
 7. Uruguay – Ryssland 1x
 8. Saudiarabien – Egypten 1×2
 9. Spanien – Marocko 1
 10. Iran – Portugal 1×2
 11. Australien – Peru 12
 12. Danmark – Frankrike x
 13. Nigeria – Argentina 2

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.