Okänd bonus
-
Svensk bettingsida flagganSvensk bettingsida
 • Live Betting
 • Live Streaming
 • Cash Out
 • Kicksbet

  Kicksbet recension

  Enligt ihärdiga rykten från väldigt trovärdiga källor kommer vi snart att ha en ny storaktör på marknaden. Det handlar om Kicksbet, vilket med största sannolikhet kommer att bli en sports book av allra högsta kvalité. Vilka som ligger bakom Kicksbet är ännu oklart, men enligt ryktena ska det röra sig om redan väl etablerade aktörer som har stor erfarenhet inom spelbranschen. Det ska bli oerhört spännande att se vad detta kan röra sig om, men vi på Bettingsidor är oerhört exhalterade över denna kommande lansering!

  Vi är som du kanske märker väldigt spända på att få se vad Kicksbet kommer att leverera! Det enda vi alla kan göra är att sitta ner och vänta på vad detta spektakel kan komma med.

  Odds och marknader hos Kicksbet

  Då vi som sagt ännu inte sitter på några vetskaper om vad detta kan komma att röra sig om för bettingsida, kan vi bara hålla tummarna för att det är något som kommer att välta oss alla av stolen och svepa in likt en tsunami i form av höga odds och brett utbud av spelmarknader.

  Odds bonus hos Kicksbet

  Odds bonusen kommer förmodligen att röra sig om en % upp till en vissa summa på din första insättning.

  Kampanjer och erbjudanden hos Kicksbet

  Vi har stora förhoppningar om att Kicksbet hinner lansera sin sports book innan det är dags för fotbolls-VM i Ryssland att gå av stapeln. Givetvis hoppas vi i så fall också på väldigt saftiga kampanjer och erbjudanden för alla nya spelare på sajten.

  Kicksbet i mobilen

  I och med att vi lever i ett samhälle där våra bärbara enheter mer eller mindre styr våra liv är det inget annat än rimligt att ha höga förväntningar på även denna bettingsajt i denna fråga. Förhoppningsvis kommer en mobil webbsida och en app av allra högsta kvalité att lanseras.

  Support och kundtjänst hos Kicksbet

  Alla de ledande spelbolagen idag har en sak gemensamt och det är att de kan erbjuda en kundtjänst av hög standard. Givetvis förväntar vi oss inget mindre av Kicksbet.

  Avslutningsvis

  Under tiden som ni väntar på denna nya sida som ska ta spelbranschen med storm kommer att gå live, är det bara att gotta ner dig i våra befintliga recensioner, där vi går igenom alla de bästa spelbolagen som finns på marknaden idag. Vem vet, kanske får ledande spelbolag som Betfair, Betsson och Bet365 några nya uppstickare att konkurrera med på toppen?

  Några som också är värda att kolla in är Bethard, som i och med intåget av allas vår nationalhjälte Zlatan Ibrahimovic, verkligen storsatsar på att bli det ledande spelbolaget på marknaden. Den svenska fotbollslegendaren tar rygg på skådespelaren Dragomir Mrsic som sedan tidigare redan är ambassadör och ansikte utåt för det svenska spelbolaget. Dessutom har han gått och blivit delägare i bolaget. Recensionen för Bethard finner du här.

  I övrigt får du gärna gå in och läsa vår blogg, där du finner färska nyheter om diverse speltips på fotboll och liknande. Glid gärna in och läs om fotbolls-VM 2018 här på vår hemsida för att på så sätt vara 100 % redo för när Sverige ska beträda spelplanerna nere i Ryssland i sommar. Vem vet, kanske kommer Kicksbet med feta erbjudanden på fotbolls-VM om de hinner lanseras innan dess!

  Ta en titt bland våra exklusiva bonusar som du kan hitta hos de spelbolag som vi recenserar och jämför här på vår sajt så har du ytterligare saker att roa dig med i väntan på Kicksbet.