mrringo

Mr Ringo

Mr Ringo recension

Mr Ringo är verksamheten som ger dig en komplett sportsbook på en enkelnavigerad hemsida. Sedan starten 2014 har verksamheten lockat nya spelare bland annat tack vare den vänliga och spännande miljön. Dessutom med ett stort utbud har spelarna inte kunnat hålla sig undan. Med fina odds och många spelalternativ ser Mr Ringo till att du finner ditt spel vare sig det är på tennis, fotboll eller kampsport.

Bonus och omsättningskrav

Mr Ringo ger alla nya spelare en generös och konkurrenskraftig bonus på 100 % upp till 1000 kronor. Allt du behöver göra för att ta del av den fina bonusen är att göra en första insättning på minst 200 kronor och därefter dubblar Mr Ringo din insatta summa upp till 1000 kronor.

  • Gör en första insättning på minst 200 kronor
  • Uttag godkänns om spelet registrerats och debiterats 10 gånger
  • Minsta odds för att räknas till omsättningskravet är 1.80

Odds

Mr Ringo har på relativt kort tid etablerat en komplett sportsbook. Här finner du alltifrån spel på fotboll, amerikansk fotboll till spel på handboll, ishockey och eSport. Med ett stort spelutbud finner du garanterat något för dig i jakten på de fina vinsterna. Dessutom erbjuder detta spelbolag en enkelhanterad sida kan du snabbt och smidigt navigera dig fram till de bästa oddsen.

En komplett sportsbook ska givetvis innefatta en livespel-sektion. Även här ger detta spelbolag dig ett fint utbud med de bästa oddsen på massor av spel. Livespel ger dig chansen att följa matchen direkt och skapa en känsla för matchens nästa händelse och därefter kan du klicka dig fram till ditt vinstgivande spel, så enkelt är det hos Mr Ringo.

Support och kundtjänst

Mr Ringo värnar om sina spelare och vill givetvis förse dessa med bästa tänkbara support. Därför kan du först och främst söka svar på deras ”Frequently asked questions” sida som täcker en stor del av frågor som dyker upp hos spelare. Skulle du inte finna ditt svar där kan du vända dig till de via ett enkelt och smidig kontaktformulär. För att krydda sin kundtjänst ytterligare finner vi givetvis deras livechatt som är tillgänglig varje dag mellan 11.00 och 19.00.

Mr Ringo vill ge sina spelare den bästa möjliga supporten och med professionella supportagenter kan du vänta dig god och smidig service!

Fördelar med Mr Ringo

En enkelnavigerad och fräsch sajt med fina bonusar och odds samt med massor av spelalternativ. Här får du alltid dessutom professionell snabbt och enkelt hjälp från supportagenter som med glädje besvarar dina frågor och funderingar.

Mr Ringo sport