Svenska fans

10 gånger pengarna på svensk seger ikväll hos LeoVegas!

Denna kampanj är inte längre tillgänglig och eventuella erbjudanden i texten går inte längre att ta del av eftersom att de inte är giltiga längre. Besök recensionen för aktuellt välkomsterbjudande.

Första träningslandskampen inför fotbolls-VM för vårt älskade landslag år 2018 spelas ikväll mot gästande Chile hemma på Friends Arena. Vad är då bättre än att kröna denna med fruktansvärt boostade odds? Spelar du för 50 kronor på att Sverige vinner matchen LeoVegas får du hela 10 gånger degen om det inträffar!

Leo Vegas Sport

Janne Andersson och hans ledarstab har fullt upp med förberedelserna inför fotbolls-VM 2018 i Ryssland som startar om lite mer än två månader. Denna landslagssamling innehåller två träningsmatcher mot Chile och Rumänien. Chile möter vi som sagt hemma på vår nationalarena Friends imorgon och Rumänien ställs vi mot på bortaplan på tisdag kväll. Ingetdera av dessa länder har tagit sig till detta års VM och har därför inget direkt att spela för, men det har däremot vi!

LeoVegas har överlägset bäst odds på Sverige-Chile

Som en extra krydda inför det stundande allvaret har därför LeoVegas varit generösa nog att bjuda på en grym oddsboost på morgondagens träningslandskamp mot Chile. Vi kan lova dig att du inte hittar bättre odds någon annanstans än just här på dagens match. Är du inte redan medlem hos LeoVegas är det bara för dig att öppna ett spelkonto, sätta in pengar och spela 50 kronor på att Sverige vinner matchen. Skulle detta ske för du alltså hela 10 gånger pengarna! Och det bästa är att din vinst kommer helt utan några som helst omsättningskrav – Du får alltså cashen rätt ner i fickan!

Resan till fotbolls-VM i Ryssland har sannerligen inte varit lätt. Däremot har den varit lång och väldigt tuff. Men Janne Andersson har sedan han tog över som förbundskapten efter Erik Hamrén verkligen svetsat samman truppen igen och dragit lite mer åt Lars Lagerbäck och Tommy Svensson-hållet, alltså genom att skapa en kollektiv maskin. Klassiska 4-4-2 med en väldigt tydlig matchplan verkar vara det vinnande receptet när det gäller svensk fotboll internationellt.

Efter att ha kommit tvåa bakom Frankrike i kvalgruppen inför fotbolls-VM 2018 skulle Sverige få ställas mot antingen Schweiz, Danmark, Italien eller Kroatien i en playoff. Det blev en riktig nitlott och när man fick se att vi skulle möta fotbollsgiganten Italien var det många som tappade hoppet. Men inte landslagsspelarna. Efter två matcher där samtliga verkligen gav allt för sitt land var det istället de gulklädda som kunde hämta ut en biljett till fotbolls-VM i Ryssland till ett vilt jubel nere i Italien på just Italiens bekostnad. Ett stort fiasko givetvis och hade man kunnat värva spelare från ett annat land hade man utan tvekan värvat in Gianluigi Buffon, som förtjänar ett sista världsmästerskap. Men världen är som vi alla vet inte rättvis alltid.

Jakob Johansson skrev in sig i historieböckerna med det viktigaste målet i hans karriär när han i första playoff-mötet hemma på Friends Arena stänkte in det enda målet i dubbelmötet. I returmötet nere i Italien var det inte många som trodde att Sverige skulle hålla i detta och det var en stor anstormning som Gli Azzurri stod för under 90 minuter. Men ledda av kapten Andreas Granqvist kunde det svenska försvaret bragdartat se till att Robin Olsen kunde hålla sin nolla intakt och att Sverige blev de som blev klara för fotbolls-VM i Ryssland 2018. Mot alla odds.

Hämta dina boostade odds hos LeoVegas här

När det nu är dags för match igen är det dock vissa skadebekymmer som stör förberedelserna. Förstemålvakten Robin Olsen och Jakob Johansson är sedan tidigare borta med axelskada respektive korsbandsskada och båda ser ut att gå en kamp mot klockan inför deltagandet i VM. Även Albin Ekdal har skadebekymmer och är inte uttagen i truppen på grund av det. Emil Krafth och Ludwig Augustinsson har fått lämna truppen efter att båda skadat sig under träningarna tidigare i veckan. Krafth dras med ryggproblem och Augustinsson fick känningar i en baksida. Även anfallarna Isaac Kiese-Thelin och Christoffer Nyman är tveksamma att delta i morgondagens match. Kiese-Thelin dras med sjukdom och Nyman har fått känning i en ljumske vilket gör att åtminstone den sistnämnde med största sannolikhet inte lär delta i kvällens match. För att läsa mer om det senaste inom Sverigetruppen rekommenderar vi att du besöker fotbollskanalen.se där du får det senaste.

Johan Larsson och Niklas Hult fyller in tomrummet som Krafth och Augustinsson lämnat efter sig och nu har de verkligen chansen att visa framfötterna. Förbundskapten Andersson har tidigare i veckan varit klar med att alla spelare i truppen kommer att få speltid över dessa två mötena.

Spela med boostade odds hos LeoVegas och få in den där riktiga VM-känslan! 10.00 i odds får du på Sverige-seger och det enda du behöver göra är att bli medlem hos LeoVegas och lägga ett bet på 50 kronor att Sverige vinner och hoppas på det bästa. Vinner Sverige får du dina vinstpengar helt utan omsättningskrav.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.