leovegas boostade odds elfsborg ifk göteborg

10x pengarna hos LeoVegas om Elfsborg slår Blåvitt ikväll

Denna kampanj är inte längre tillgänglig och eventuella erbjudanden i texten går inte längre att ta del av eftersom att de inte är giltiga längre. Besök recensionen för aktuellt välkomsterbjudande.

Kan Elfsborg resa sig efter den tunga inledningen och ta tre poäng mot IFK Göteborg ikväll? Det får vi reda på ikväll när lagen ställs mot varandra på Borås Arenas plastmatta. LeoVegas fortsätter dela ut fina oddsboostar och ikväll får du tio gånger pengarna om Elfsborg lyckas vinna. Vinsten får du som vanligt helt utan omsättningskrav.

Elfsborg i stort behov av tre poäng

Det har sannerligen inte varit någon dans på rosor i de åtta matcher som Jimmy Thelin varit huvudtränare för boråsarna. Bara en seger på de inledande åtta omgångarna och totalt fem poäng gör att de gulklädda parkerar på kvalplats nedåt, vilket betyder att de är i desperat behov av trepoängare ikväll.

Förra matchen borta mot Häcken var en av de sämsta insatserna hittills i årets allsvenska alla lag inräknade. När domaren blåste av matchen kunde Häcken räkna in en 5-0-seger efter att Elfsborg bland annat svarat för två(!) av de märkligaste självmålen som skådats i allsvenska sammanhang. Nyförvärvet Robert Gojani svarade för ett av dessa i den 18:e minuten och han fick även kröna insatsen med att bli utvisad dryga minuten senare då han fick syna sitt andra gula kort. Revanschlustan bör alltså vara oerhört hög när de nu ställs mot rivalerna IFK Göteborg i västderbyt.

IFK Göteborg har spelat in tolv poäng så här långt vilket ger de en delad nionde plats i tabellen efter åtta spelade omgångar. I förra matchen mot Norrköping åkte göteborgarna på en tung 2-0-förlust efter att Isak Pettersson i Norrköpingsmålet gjort några vansinniga räddningar på Blåvitts chanser.

Poya Asbagi har fått spelet att sitta mer och mer för sitt nya lag och inför den föregående matchen mot Norrköping hade Blåvitt tagit två fina skalpar mot både Häcken och Malmö FF. Rent spelmässigt såg det även bra ut i förra matchen, men bollarna ville helt enkelt inte in.

Det är hög tid för Elfsborg att börja plocka trepoängare och alla ni som tar del av LeoVegas boostade odds upp till 10.00 får ta emot vinsten helt utan omsättningskrav om Elfsborg slår IFK Göteborg idag.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett spelkonto hos LeoVegas och välj sportbonusen.
  • Spela 50 kronor på att Elfsborg vinner.
  • Vinner Elfsborg får du dina vinstpengar helt utan omsättningskrav.

Villkor och regler för oddsboosten:

  • Denna oddsboost gäller endast för spelare som registrerar sig via våra länkar.
  • Erbjudandet gäller fram till matchstart kl 19:00 (21/5).
  • Max insats för oddsboosten är 50 kronor.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.