boostade odds leovegas chelsea manchester united

10x pengarna hos LeoVegas på United att ta hem FA-cupen – Utan omsättningskrav!

Chelsea och Manchester United gör upp om FA-cuptiteln på ett fullsatt Wembley idag. Detta är lagens sista chans att ta en titel och alla som tar del av LeoVegas oddsboost på 10x pengarna får hoppas att det blir United som får lyfta bucklan.

Contes sista match som huvudtränare i Chelsea?

Chelsea avslutade Premier League-säsongen med en förnedrande 3-0-förlust borta mot nykomlingen Newcastle. Det var med största sannolikhet Antionio Contes sista Premier League-match som huvudtränare för klubben, och det verkar i ärlighetens namn vara det bästa för båda parter. För i och med den förlusten stod det klart att Chelsea kom femma i tabellen och därmed är klara för spel i Europa League nästa säsong. Det är sannerligen inget som supportrarna är sådär superglada för och därför är detta ett ypperligt tillfälle att skänka lite glädje till fansen.

Chelsea slog ut Southampton, Leicester, Hull City, Newcastle och Norwich på vägen till finalen.

Hämta oddsboosten hos LeoVegas här

 

Manchester United har svarat för en godkänd säsong i det stora. En andraplats i Premier League är inte så illa pinkat med tanke på att City varit mer eller mindre orubbliga denna säsongen. En FA-cuptitel hade inneburit att supportrarna ändå hade kunnat blicka tillbaka på säsongen 17/18 med ganska fina minnen trots fiaskot i Champions League. Det hade även inneburit att klubben tagit en titel för andra året i rad och sin andra FA-cupseger på tre säsonger.

Manchester United slog ut Tottenham, Brighton, Huddersfield, Yeovil Town och Derby på vägen till dagens final.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett spelkonto hos LeoVegas och välj sportbonusen.
  • Spela 50 kronor på att Manchester United vinner.
  • Vinner Manchester United får du dina vinstpengar helt utan omsättningskrav.

Villkor och regler för oddsboosten:

  • Denna oddsboost gäller endast för spelare som registrerar sig via våra länkar.
  • Erbjudandet gäller fram till matchstart kl 18:15 (19/5).
  • Max insats för oddsboosten är 50 kronor.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.