hammarbyklacken

Allsvenskan: 10 gånger pengarna hos LeoVegas vid Bajenseger!

Denna kampanj är inte längre tillgänglig och eventuella erbjudanden i texten går inte längre att ta del av eftersom att de inte är giltiga längre. Besök recensionen för aktuellt välkomsterbjudande.

Den allsvenska premiäromgången bjuder på mycket gott. När Hammarby tar emot Sirius hemma på Tele2 Arena kommer alla nya spelare hos LeoVegas att kunna glädja sig åt en oerhört fin oddsboost på just detta möte. Du får hela 10 gånger pengarna på att Bajen kommer att vinna, helt utan omsättningskrav!

Leo Vegas Sport

Två lag som förväntas fighta i mitten av tabellen

Våren hänger i luften (nåja) och att allsvenskan äntligen drar igång är väl ett vårtecken om något. Denna påsk bjuder på många fina möten och ett av dem utspelar sig på Tele2 Arena denna påskdag. Bajen tar emot gästande Sirius från närliggande Uppsala och du får 10.00 i odds på att de grönklädda vinner detta möte.

Hammarby hade en ganska ljummen säsong förra året. En anonym 9:e plats blev det till slut med raden; 9 segrar, 11 oavgjorda och 10 förluster. 38 poäng spelades in och inför denna säsongen har de satsat hårt för att klättra i placeringarna och kunna plocka ännu fler poäng. Stefan Billborn har fått förtroende att leda laget denna säsong och han har stor press på sig att lyckas. Han kom till klubben från Brommapojkarna 2015 där han blev chefstränare för ungdomsakademin i klubben. Han har sedan dess stadigt jobbat sig uppåt och har nu gått från att vara assisterande tränare till att bli högsta hönset på tränarsidan i A-laget.

Han har fått god hjälp av sportchefen Jesper Jansson att bygga upp en stark trupp på pappret och nu är det dags att skrida till verket och skörda framgånar på planen. Man har värvat in bland annat Erkan Zengin och Nikola Djurdjic, som båda kan vinna matcher helt på egen hand när allt klaffar för dem. Fansen ställer höga krav på dessa två att leverera redan från start och en annan som också har något att bevisa är lagkaptenen Jiloan Hamad. Hans fjolårssäsong blev inte som han tänkt sig och nu är det hög tid att han börjar leverera mål och assists på löpande band.

Försäsongen för Bajen har väl sett sådär ut. I Svenska cupen blev det respass redan i gruppen efter att ha skrapat ihop 4 poäng av 9 möjliga. Gruppen bestod av Vasalund, GAIS och Elfsborg och Bajen vann mot Vasalund, kryssade mot GAIS och förlorade mot Elfsborg. Inte speciellt imponerande om man ska vara ärlig. Desto mer imponerande var genrepet mot Norrköping där laget avgick med en 3-2-seger efter mål av Imad Khalili, Kennedy Bakircioglü och Pa Dibba.

Hämta dina boostade odds hos LeoVegas här!

Gästande Sirius var förra säsongens positiva överraskning. I inledningen av säsongen var de länge med och slogs i den absoluta toppen med lag som Malmö FF, AIK och Djurgården, men höstsäsong blev en besvikelse och Uppsala-laget fick nöja sig med en 7:e placering till slut. Nu ska tränare Kim Bergstrand förmå sitt lag att upprepa succén även i år, men det kommer att bli lättare sagt än gjort. Det har varit en rejäl ruljans bland spelarna i laget och det är hela 10 nyförvärv som presenterats. På minuskontot är det inte mindre än 11 spelare som har lämnat klubben, vilket såklart gör det väldigt svårt för Bergstrand att bygga upp ett i princip nytt lag. Vassaste nyförvärvet är Omar Eddahri som anslöt helt gratis efter att ha varit utan kontrakt en tid.

Lägg därtill att det inte blivit en enda vinst på försäsongen för Sirius. Det är såklart ingen höjdare för självförtroendet i truppen. De har dessutom haft problem med skador på ett antal spelare vilket inte gör uppgiften lättare för tränarstaben i jakt på resultat.

LeoVegas bjuder på boostade odds matchen till ära. 10 gånger degen är vad som väntar dig om Bajen lyckas vinna mot Sirius och det är ju helt klart spelvärt. Det du behöver göra är att registrera ett spelkonto hos LeoVegas genom att följa vår länk, spela 50 kronor på att Hammarby vinner och invänta slutresultat. Vinner Hammarby får du din vinst helt utan omsättningskrav!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.