betfair oddsboost bayern hoffenheim

Bayern München att vinna över Hoffenheim till boostade oddset 6.0

Det är dags för premiär i Bundesliga när regerande sexfaldiga mästaren Bayern München tar emot fjolsäsongens ligatrea Hoffenheim. Bayern är som vanligt enorma favoriter men trots detta har Betfair boostat upp oddsen rejält och erbjuder 6.0 i odds på seger för Bayern München, istället för 1,20 som var fallet innan oddsboosten.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

1. Skapa ett nytt spelkonto hos Betfair med bonuskoden ZFBMEG

2. Placera ett bet på att Bayern vinner över Hoffenheim

3. 50 kronor är högsta kvalificerade insatsen till kampanjen

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Tar Bayern 7:e raka ligatiteln?

FC Bayern är som alla vet den största giganten inom tysk fotboll och de senaste åren har man varit fullkomligt överlägsna. Visst stack Dortmund upp något år men Bayern har vunnit sex raka ligatitlar och är enorma favoriter att ta en sjunde raka titel. Dock har man inte varit särskilt aktiva detta transferfönster utan den enda som plockats in är Leon Goretzka som anlänt via en free transfer från Shalke 04. Den tyska stjärnan är dock en bra förstärkning och var ledande när det tyska landslaget vann Confederations Cup 2017.

En ny röst i omklädningsrummet

Mitt under pågående säsong 2017/18 fick Carlo Ancelotti sparken och den rutinerade Jupp Heyckes hämtades in för att få ordning på det sjunkande skeppet. Han lyckades hyfsat och vann Bundesliga och nådde semfinal i Champions League. En åldrande Heyckes var dock inte redo att leda laget ännu en säsong så istället har kroaten Niko Kovac hämtats in. Styrelsen verkar nöjda med sin nya tränare och spelartruppen likaså.

Historien talar för att Bayern vinner. Laget har inte förlorat hemma mot Hoffenheim på över 10 år och är erkänt starka på Allianz Arena. Trots att det kan finnas premiärnerver ska dock Bayern kirra den här biffen utan några större problem. Och du kan spela på seger för Bayern till boostade odds på 6 gånger pengarna hos det härliga spelbolaget Betfair.