leovegas boostade odds portugal spanien vm 2018

Bra oddsboost på att Spanien vinner över Portugal

VM:s första riktiga stormatch ligger vid dörren, det iberiska derbyt mellan Portugal och Spanien drar igång klockan 21:00 på Fisht Olympic Stadium i den gamla OS-byn Sotji. LeoVegas har slagit på stort inför matchen och erbjuder 10,0 i odds på seger för Spanien, helt utan omsättningskrav för nya kunder. Bli medlem idag för att ta del av erbjudandet

Hämta den unika oddsboosten hos LeoVegas

Samlar Spanien sig efter den senaste tidens rabalder?

Det är på planen det avgörs men mycket har den senaste tiden handlar om Spaniens förbundskapten Julen Lopetegui som fick sparken efter att ha tackat ja till tränarjobbet för Real Madrid. Det spanska fotbollsförbundet blev vansinniga över detta “svek” och beslutade sig för att sparka Lopetegui, trots att bara några dagar återstod till premiären. Assisterande tränaren och gamle landslagskaptenen Hierro har tagit över, vilket borde innebära att laget inte gör några stora förändringar.

Spanien kan ändå ställa upp med ett bättre lag på pappret än Portugal som dock har världens bästa fotbollsspelare de tre senaste åren, Cristiano Ronaldo. Därför kan vi förvänta oss ett spännande derby, med extremt många världstjärnor.

Hämta oddsboosten hos Leovegas

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

* Skapa ett konto hos LeoVegas
* Gör en insättning på minst 200 kronor och spela 50 kronor på att Spanien vinner matchen
* Vinner Spanien är hela vinsten helt utan omsättningskrav

Villkor och regler för oddsboosten

* Denna oddsboost är endast giltig för nya kunder hos LeoVegas
* Max insats är 50 kronor
* Insatsen måste läggas på Spanien