hammarby djurgården oddsboost leovegas

ODDSBOOST: 10.00 i odds hos LeoVegas vid Djurgårdsseger i Stockholmsderbyt!

Ett stekhett Stockholmsderby är vad som väntar på en kokande Tele2 Arena denna söndag. Serieledarna Hammarby tar emot Djurgården i vad som väntas bli en batalj fylld med känslor blandat med finlir. En lika stekhet oddsboost är vad som väntar hos LeoVegas, där nya medlemmar får ta del av hela 10.00 i odds vid Djurgårdsseger. Eventuella vinstpengar får du behålla helt utan omsättningskrav!

Bajen har verkligen flugit högt de inledande fem omgångarna. Fyra segrar och en oavgjord innebär att de ligger på pole position i Allsvenskan med 13 poäng, två före AIK. De grönvita har bombat in 13 mål framåt på dessa fem matcher, vilket imponerar. Det ska dock sägas att spelschemat inte varit det tuffaste, och i senaste bortamötet med Häcken hamnade de i tidigt underläge, men lyckades kriga till sig ett kryss tack vare två tavlor av motsåndarna.

Hämta din oddsboost hos LeoVegas här

Djurgården har gått lite trögare inledningsvis. Två segrar, två oavgjorda och en förlust i det första Stockholmsderbyt mot AIK är facit såhär långt. Özkan Melkemichel lär ha piskat sina spelare ordentligt på träningarna i veckan med tanke på det oavgjorda resultatet mot Elfsborg i måndags. 2-2 skrevs slutresultatet till efter att Jon Jönsson kvitterat på tilläggstid för boråsarna. Nu måste de alltså ta tre poäng i helgen för att hänga på i toppen av tabellen.

Alla som hänger på LeoVegas oddsboost på tio gånger degen vid Djurgårdsvinst får verkligen hoppas att de steppar upp här.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett spelkonto hos LeoVegas och välj sportbonusen.
  • Spela 50 kronor på att Djurgården vinner.
  • Vinner Djurgården får du dina vinstpengarn helt utan omsättningskrav.

Villkor och regler för oddsboosten:

  • Denna oddsboost gäller endast för spelare som registrerar sig via våra länkar.
  • Erbjudandet gäller fram till matchstart (kl 15.00 söndag 29/4).
  • Max insats för oddsboosten är 50 kronor.
  • Om Djurgården vinner får du ut vinsten helt utan omsättningskrav.