roma liverpool boostade odds leovegas

ODDSBOOST: Leovegas ger dig 10x pengarna på Roma helt utan omsättningskrav!

Har LeoVegas årets bästa oddsboost?

Denna kampanj är inte längre tillgänglig och eventuella erbjudanden i texten går inte längre att ta del av eftersom att de inte är giltiga längre. Besök recensionen för aktuellt välkomsterbjudande.

Roma-Liverpool ikväll och vad kommer hända? Ja. Senast Roma spelade hemma i Champions League så piskade man upp Barcelona med 3-0. Då kan man fråga sig om spelvärdet på kvällens match? Jo, LeoVegas erbjuder nu 10 gånger pengarna om du spelar på Roma som vinnare. Det är ett fantastiskt erbjudande som är mycket spelvärt. Det spelet är också utan omsättningskrav. Så för att tala klarspråk så kan du teoretiskt sätt betta 50 kronor på Roma och plocka ut en vinst på 500 kronor, eller betta 500 kronor och plocka ut 5000 kronor. Det är en grym oddsboost.

Är det troligt då? Att Roma ska vinna ser många experter som troligt. De slog som sagt Barcelona senast och är obesegrade på hemmaplan i Champions League de senaste fyra matcherna. Så det är troligt att de även kan besegra Liverpool med den formen de har. Dessutom så har man den målfarlige Edin Dzeko i högform, vilket han visade senast i helgen med 2 mål när Roma slog Chievo med 4–1.

Oavsett vem som tar hem det ikväll så kommer vinnaren att få ta sig an Real Madrid i finalen av Champions League 2018. Nu kör vi!

Hämta oddsboosten hos Leovegas här

Erbjudandet gäller alla som blir nya spelare på LeoVegas genom oss. Minsta giltiga insatsen är 50 kr och maxinsatsen är 500 kr.

  1. Registrera ett nytt konto hos LeoVegas genom bettingsidor.org
  2. Lägg ett bet på Roma som vinnare i matchen för minst 50 kr på (1×2).
  3. Håll tummarna för Roma!

Observera att om man sätter in pengar med Neteller och Skrill så kommer man inte att kvalificeras för det här erbjudandet. Vinsten betalas ut i form av kontanter, det innebär att du kan begära ett uttag direkt när matchen är färdigspelad.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.