Betclic Banner

Betclic

Betclic – En soft bettingsajt

Betclic är en läcker sida med massor av odds oavsett vilken sport som du gillar. Betclic är riktad mot den engelska marknaden, men sidan har odds från hela världen och man kan spela på svenska sportserier såsom Allsvenskan, Superettan, SHL och svenska basketligan och mycket annat.

Betclic har sin spellicens utfärdad och reglerad av Malta Gaming Authority (MGA) som är den enda godkända utgivaren av spellicenser på ön. Det innebär att du alltid är trygg och säker när du spelar hos Betclic. Ett litet plus är också att alla dina vinster blir skattefria och sossarna slipper ta dina underbara vinster.

Ett stort utbud ger dig mer variation i ditt spelande

Utbud av odds och marknader hos Betclic

Hos Betclic kan du oddsa på de största ligorna och sporterna. Oddsa på NFL, Premier League, NHL och Tour de France hos Betclic. Men om du vill spela på svenska ligor som SHL, hockeyallsvenskan, Allsvenskan och Superettan så finns det också hos spelbolaget. Hos bettingsidan kan du oddsa på allt från Baseboll och Innebandy till E-sport och Volleyboll. Variation förnöjer sägs det och om så är fallet så kan du förvänta dig att bli rejält underhållen av Betclic.

betclic live odds

För dig som föredrar lite mer spänning i vardagen kan vi verkligen rekommendera dig att prova på live odds. Där bettar du live på matcher som pågår och får den där extra kryddan i ditt bettande. Spela på näste målskytt, antalet hörnor inom en viss tidsperiod eller varför inte vid en straff betta på om han kommer sätta den eller inte. Marknaderna på matcher live är extremt många och nya roliga oddsvarianter kommer hela tiden. Du kommer ha en bra och varierad spelupplevelse när du oddsar live hos Betclic.

Kampanjer hos Betclic

Betclic erbjuder olika typer av kampanjer för sina spelare. I nuläget finns det ingen insättningsbonus för nya spelare, istället positionerar sig Betclic som en sida där de fokuserar på sina aktiva och lojala spelare, och ger dem nya kampanjer beroende på vad det är som händer i sportvärlden. En favorit är Multi+ där du som gillar att lägga ihop flera matcher till ett kombinationsspel för att få upp oddset kan belönas ytterligare om du sätter ihop minst en femling, då Betclic erbjuder ett bonussystem som ökar med 10 procent för varje extra match du lägger till efter en femling.

Sköna kampanjer tillgängliga

 Andra erbjudanden som Betclic erbjuder kan exempelvis vara kan man få riskfria spel på Champions League, eller riskfria spel om du bettar med din mobiltelefon. Dessutom har Betclic jobbat in jackpots inom sportbettandet. Du kan tippa 1X2 på 15 matcher, likt Stryktipset eller så kan du tippa resultat i ett antal matcher för att få någon av jackpottarna som varierar mellan ett par hundratusen upp till hundra miljoner. Och du kan få freespins om du vill lägga ett bet på helgens matcher. Så håll utkik på deras kampanjer.

Support och kundtjänst hos Betclic

På sidan finns det ett hjälpcenter där man kan få svar på det mesta. Tyvärr erbjuder Betclic endast kundtjänstsupport över e-mail, men man får svar inom 24 timmar. Men att det inte finns någon livechat eller telefon utan bara mailkontakt drar ner helhetsbetyget något.

odds betclic

Fördelar med Betclic

En grym funktion och kanske det bästa på Betclic är deras Cashout inom odds. Med Cashout kan du ta ut vinsten i förskott helt enkelt! Så låt säga att du har bettat på bortalaget i en fotbollsmatch till ett fint odds. De gör 0-1 men du känner att matchen är lite skakig och vill egentligen bara att domaren ska blåsa av matchen. Då kan du själv kliva in och faktiskt ”casha ut” genom den här funktionen. Du blåser helt enkelt av matchen och ditt spel vinner, till reducerat odds. Vilket beror på hur länge det är kvar av matchen. Du kan även göra en ”partial cash out”, vilket innebär att du cashar ut en del av ditt bet, samtidigt som du låter en del av bettet bestå. Cashout finns bara på vissa spel, men du kan lätt filtrera så du ser vilka matcher du kan använda cashout på.

Betclic i mobilen

Med Betclic i din mobil blir du väldigt flexibel och kan spela live och pre game vart du än befinner dig. Ladda hem bettingsidans app och du får en riktigt smidig upplevelse direkt på din lilla skärm. I appen kan du göra allt som du kan göra från din dator dvs oddsa i sportsbooken, göra insättningar eller ta ut dina vinster, kontakta kundtjänsten eller spela i mobilcasinot. Det spelar ingen roll om du har iPhone, Android, Blackberry, Huawei, Nokia 3310 eller någon annan smartphone; Betclic löser biffen och mobilversionen av bettingsajten är kompatibel med alla operatörer. Har du en surfplatta går det naturligtvis lika bra att  använda den i ditt bettande.

Tre S i Transssaktioner

Transaktioner hos Betclic

När du ska göra en överföring till ett spelbolag pratar man ofta om tre stora S. Dessa är snabbhet, smidighet och säkerhet och är grundpelarna i valet när du ska bestämma betalningsförmedlare. De flesta spelbolagen satsar på att ha ett så brett utbud som möjligt medan Betclic har lagt mer fokus på att hitta riktigt bra alternativ till dig. Några av de aktörer du kan välja är VISA, Visa Electron, Trustly, Banköverföring, Skrill, Neteller och paysafecard. Därför vet du om att dina pengar alltid är i trygga händer när du gör en transaktion hos Betclic.

Avslutningsvis hos Betclic

Betclic riktar sig till sina befintliga användare. De värderar lojalitet och om du tycker det är skönt att bara ha ett spelkonto och är rätt nöjd med det så är Betclic ett bra val för dig, då de återkommande har kampanjer för sina användare. Det är en snygg och lättmanövrerad sida som är behaglig att gå in på, och det är lätt att hitta det man söker genom sökrutan eller menyerna. En annan bra sak är att när du är inne på sidan så kan du se livescore och matcher som är på väg att starta ifall du är sugen på att livebetta.

Betclic Betclic_Banner