Folkeautomaten Banner

Folkeautomaten

Folkeautomaten delar med sig av den norska turen

Efter att Folkeautomaten blev en total succé i sitt hemland Norge så valde de även att öppna upp portarna för oss i Sverige. Det tackar och bockar vi för. Folkeautomaten är nämligen ett otroligt underhållande och spännande online casino och bettingsida. Här kan du sitta i en mysig bettingmiljö och spela på alla dina favoritlag. Det erbjuds odds och live odds på alla typer av sporter och du finner spel på bland annat fotboll, tennis, ishockey, golf, dart, poker, boxning, vintersporter, badminton och mycket mer.

Att lägga spel hos Folkeautomaten är dessutom superenkelt och utan en massa krångel. Hela odds sidan är väldigt stilrent uppbyggd och man finner enkelt det man letar efter i de tydliga menyerna som sidan bjuder på. Spelsidan är har dessutom sin spellicens på ön Malta vilket betyder att alla dina vinster är skattefria.

Alltid ett gediget spelalternativ hos det norska spelbolaget

Oddsutbud och marknader hos Folkeautomaten

Med över 30 sporter att betta på har du alltid en stor variation hos det norska spelbolaget. Man skulle kunna tro att störst fokus ligger på vintersport som skidor och backhoppning men så är inte fallet. Självklart kan du betta på skidsport men Folkeautomaten är så mycket mer. Största fokuset ligger på fotboll där det finns runt 100 olika ligor att lägga dina spel på. Det är vad vi kallar utbud.

Föredrar du andra sporter än fotboll finns det också. Några av dina alternativ är tennis, ishockey, handboll, baseboll, boxning, badminton, travsport, mma, esport. Hos Folkeautomaten finns det till och med schack och nätboll.

Varje match eller evenemang du spelar på ger dig oftast runt 100 olika marknader att spela för. Det kan var klassiska 1×2, vinnare halvtid/fulltid, exakt resultat, asian handicap, målskytt, antal hörnor och väldigt mycket mer. Huvudsaken är att du alltid har ett alternativ när du spelar hos Folkeautomaten.

folkeautomaten odds

Kampanjer hos Folkeautomaten

Hos Folkeautomaten finner du en hel del spännande bonusar och erbjudanden, är du nyfiken på vad som är aktuellt för tillfället kan du alltid logga in på ditt spelkonto och spana in deras kapanj kalender. Där hittar du massvis av kampanjer som är anpassade för just dig. Om du har några frågor angående en bonus eller kampanj kan du alltid skriva till kundtjänsten.

Tänk på att en hel del bonuserbjudanden skickas ut via mail och sms till befintliga kunder. Dessa kampanjer är alltså dolda för icke medlemmar och vi rekommenderar alla nuvarande kunder att hålla koll på mailen och mobilen för att inte missa någon gedigen kampanj.

Sportbonus hos Folkeautomaten

För er som ännu inte är medlemmar hos bettingsidan har dessutom en riktigt fin välkomstbonus att ta del av. När du gör din första insättning och ska spela på sport så kan du välja att ta emot 100% extra att spela för upp till 500 sek. Alla nyregistrerade kunder får dessutom 20 insättningsfria gratis snurr på videoslotten Starburst direkt efter att de fullgjort sin registrering.

  • Skapa ett konto hos Folkeautomaten
  • 20 insättningsfria free spins på Starburst
  • 100%  insättningsbonus upp till 500 sek i sportsbooken

Omsättningskraven på sportbonusen är 6x på det totala beloppet du får efter din insättning tillsammans med bonusen. Det betyder att om du sätter in 500 sek och tar emot 500 sek så är din totala summa 1000 sek. Detta belopp ska sedan omsättas 6 gånger innan det går att ta ut, alltså behöver du spela för 6000 sek totalt.

Supporten allt viktigare hos spelarna

Kundtjänst och support

Skulle det vara något som du undrar över så kan du alltid kika i Folkeautomatens kunskapsbas. Där kan du söka efter svar på en hel uppsjö av de allra vanligaste frågorna. Önskar du istället en mer personlig service så kan du alltid kontakta deras kundsupport via mail eller livechatt. När du skickar iväg ett mail så finns det support på plats för att svara på dessa mellan 10.00-23.00. Vill du kontakta deras livechatt så finns de tillgängliga för dig alla dagar mellan 10.00-22.00.

folkeautomaten utbud

Folkeautomaten i mobilen

Det norska spelbolaget har allt du behöver i mobilväg. 2017 förväntar vi oss att kunna göra allt från mobilen och att betta är inget undantag. Folkeautomaten har tacksamt nog insett detta och ger dig två riktigt bra alternativ för betting i mobilen. På Appstore och andra plattformar som har appar kan du ladda hem Folkeautomatens underbara app. Då kan du ta del av den kompletta sportsbooken direkt i din mobil. Gör insättningar & uttag, oddsa live & pregame eller varför inte skriva till supporten. Allt är möjligt med Folkeautomatens app.

Skulle du mot förmodan inte orka ladda hem appen kan du ändå njuta av Folkeautomaten i mobilen. Då skriver du bara in spelbolagets webbadress i din mobila webbläsare. Nackdelen är dock att detta sätt drar mer mobildata så appen är verkligen att rekommendera.

Insättningar och uttag hos Folkeautomaten

När du ska göra en insättning eller ett uttag hos ett spelbolag är det viktigt att det går snabbt, smidigt och säkert. Tre S som man brukar prata om när det gäller betalningsförmedlare. Folkeautomaten har valt att bara ha ett samarbete med de mest etablerade företagen som finns i världen. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker med dina pengar när du ska göra en transaktion till eller från det norska spelbolaget. Dina alternativ vid uttag är Entropay, Mastercard, Visa, Neteller, Paysafe Card, Skrill och Skrill 1-tap. Alla nämnda är exempel på trygga och kvalitetssäkrade företag inom branschen. Ett tips är att titta på hur lång uttagstiden är innan du väljer din metod. Det kan vara stor variation och om X tar fem dagar och Y tar 24 timmar vet du vilket alternativ du ska välja.

Ett seriöst och redan etablerat spelbolag

 Fördelar med Folkeautomaten

Det är en mysig och enkel spelsida som ger ett väldigt inbjudande intryck utan en massa hetsig text och grafik.
Det är en trygg och säker spelsida.
Designen är snygg, fräsch och annorlunda

Avslutningsvis hos Folkeautomaten

Folkeautomaten är en riktigt mysig spelsida som får vem som helst att vilja slå sig ned hemma i tv soffan och betta på kvällens match. Allt är väldigt stilrent uppbyggt och man har verkligen tänkt på användarvänligheten. Därför är denna bettingsida perfekt för både gamla erfarna spelare och de som är nya inom betting.

Folkeautomaten sport