Sundsvall mot Östersunds FK

Bettingsidor bjuder på speltips inför Sundsvall – Östersund

Sundsvall vs Östersund

Det har blivit dags för Norrlandsderby när två formsvaga lag ska drabbas samman mot varandra i de norra delarna av landet. Båda lagen har extremt dålig form men det är Sundsvall det är värst för då de ligger sist i tabellen och har fyra raka förluster. Östersund ligger tia i tabellen men behöver börja vinna om det inte ska bli en onödigt ångestfylld höst med bottenstrid. Skulle det bli förlust borta mot Sundsvall är laget faktiskt inblandade i allra högsta grad. Då är det bara sex poäng till jumboplatsen och kanske tre till negativt kval.

Nu ska de kunna vinna mot ett Sundsvall som inte verkar kunna göra något rätt för tillfället. Förra säsongen kom de överraskande sjua och i år var förväntningarna betydligt större en tidigare då de fått behålla sina stjärnor och dessutom förstärkt truppen. Trots detta har spelet inte stämt alls och på slutet har det sett riktigt mörkt ut för ”Giffarna”. Fyra raka förluster och en jumboplats är inte trevligt för Sundsvall.

Speltips Sundsvall vs Östersund

Oddsanalys Sundsvall vs Östersund

De norrländska lagen går inte direkt mot någon succésäsong. Sundsvall är det värst för då laget ligger sist och har haft svårt att vinna över huvudtaget. För Östersund är det inte mycket ljusare även om klubben vid fortsatt svag form närmar sig botten allt mer, framförallt när en del av bottenlagen som Falkenberg och AFC Eskilstuna visar uppåtgående form.

I ett Norrlandsderby mellan Sundsvall och Östersund de senaste två-tre åren har det varit en fröjdefull fotboll som spelats mellan två passningsorienterade lag. I år ser det svårare ut med den biten när båda lagen lär kriga för att få med sig alla tre poängen. Vinner Sundsvall tar de sig upp på samma poäng som AFC och Kalmar medan en förlust innebär att är ensam kvar på jumboplatsen.

Vi tror att lagen kommer ta ut varandra och det känns som en målsnål match som skriker oavgjort. Därför väljer vi att placera ett bet på att det blir X i matchen och ett spelbolag som har bra odds på matchen är Bet365.

Däremot tror vi inte på särskilt många mål. Båda lagen är i dålig form och saknar självförtroende vilket brukar leda till att det går stolpe ut istället för stolpe in. Detta känns som en typsikt stolpe in-match och därför spelar vi under 2,5 mål och får 1,80 i odds på spelet. Vi tror på en matchbild där det blir 0-0 och därför spelar vi att båda lagen inte gör mål till oddset 2,02 hos LeoVegas

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.