SHL omgång 24

SHL lördag med heta tips och odds!

  • Vi tippar på ett jämnt möte uppe i norr. Hemmalaget Luleå håller vi ändå som favoriter att vinna. Därför lägger vi spelet hos LeoVegas till oddset 2.15 på att Luleå vinner. [Placera spelet]
  • Stormöte i Scandianvium mellan Frölunda och HV71. Vi tippar vinsten till hemmalaget. Extremt starkt att komma tillbaka och vinna mot Djurgården senast. Vi hämtar oddset hos Bethard till 1.74. [Placera spelet]
  • Skellefteå stoppar Leksands vinnarad hemma i Norrland! Spelet hämtar vi hos Coolbet till oddset 1.67! [Placera spelet]

Vi ser på lördag framemot att i omgång 24 få avjuta en hel drös med spännande matcher. Som vanligt när det är SHL omgång på lördagar börjar de första tre matcherna kl:15:15, resten av kvällens matcher spelas med starttid 18:00. Vi kommer att ge speltips på mötena mellan Luleå – Färjestad, Frölunda – HV71 och Skellefteå – Leksand. I toppen av tabellen ligger Luleå med ett försprång på tre poäng mer än Frölunda. Örebro som bara för några omgångar sedan var serieledare har nu halkat ner till fjärdeplatsen. Det möbleras om snabbt i toppen av tabellen, när det istället i botten står ganska still. Leksand och Oskarshamn fortfarande sist.

Luleås vinnarform håller i sig!

Det som på förhand skulle bli en jämn match mellan seriens formstarkaste lag HV71 och Luleå slutade istället med att björnarna från norr krossade hemmalaget i Jönköping. Efter att Luleå i två raka perioder vann med 1-0 utökade de i sista till 2-0. Luleå går inte att stoppa för tillfället. Karlstadslaget Färjestad hade det lite krångligare i sin bortamatch mot Malmö. Men genom att de vann både första och andra perioden kunde inte hemmalaget komma tillbaka. Stekheta anfallsduon Victor Ejdselll och Michael Lindqvist stod för tre av de fyra målen Färjestad gjorde. De är för tillfället bland de hetaste anfallarna i SHL.

Kan Ejdsell/Lindqvist stoppa Luleå?

Vilket lördagsmöte! Två av de absoluta topplagen i ligan ställs mot varandra uppe i Luleå. Luleå som är det klart formstarkaste laget i ligan kommer direkt från den fina segern borta mot HV71. Men här ställs de mot ett Färjestad som för tillfället är stekheta och det kommer bli problematiskt för Luleå att få stopp på deras produktiva anfall. Risken är att Luleå som vinner allt för tillfället börjar känna sig mätta och slappnar av hemma mot Färjestad. Svårtippat, men vi tippar trots allt hemmasegern för Luleå med risk att det går till förlängning.

Betfair logga
Lägg ett snabbt spel på SHL hos Betfair!

Frölunda stark vändning i sista perioden

Frölunda låg inför sista perioden under mot det besökande Djurgården med 0-1. Men Frölunda är inte lätta att slå hemma och det slutade med uddamålsvinst för hemmalaget med 2-1. Vändningen var väldigt imponerande då laget på bara 8 skott gjorde 2 mål i sista perioden. Värre var det för HV71 som hemma i Jönköping tog emot Luleå som de blev totalt överkörda av. HV som har sett så otroligt bra ut på sistone har nu chansen att studsa tillbaka direkt i bortamötet mot Frölunda, men då gäller det att hitta målet igen.

HV vinnare i senaste mötet

Riktigt starkt av Frölunda att komma tillbaka efter att de låg under med 0-1 fram till sista perioden. Det är så ett vinnarlag agerar. De är trots allt tvåa i tabellen med god chans att klättra upp till förstaplatsen inom en snar framtid. Dessutom är Frölunda på hemmaplan i Scandinavium så extremt bra att det är väldigt få lag som ens får med sig en poäng här. Efter att HV blev totalt utspelade mot Luleå kommer de inte heller kunna komma tillbaka direkt mot Frölunda borta. Vi tippar vinsten till Frölunda, men troligtvis blir det seger med högre siffror här.

Leksand med två raka vinster!

Skellefteås säsong har varit ganska spretig resultatmässigt. Svårt att veta var laget står. Med en hel del ojämna resultat blev det förlust i senaste omgången borta mot Linköping. Positivt för laget att det fungerar oerhört bra framåt, laget gör i snitt tre mål per match, men släpper även in en hel del bakåt. Leksand har med två raka vinster fått börja känna på hur det är att vinna igen. Båda vinsterna har kommit på hemmaplan mot Rögle och Oskarshamn. Om de kan de bygga vidare på formen i bortamötet mot Skellefteå återstår att se.

Skellefteå vinner

Trots att Skellefteå är starka offensivt måste de även börja täppa till bakåt. De ligger för tillfället på plus 2 i målskillnad men det kan snabbt vända till minus istället. Positivt för deras produktivitet är att de möter Leksand här som det lavinartat har rasat in puckar i det egna målet för. -26 i målskillnad ligger Dalalaget på inför mötet. Det är inte bra såklart och det tippar vi kommer att bli lagets fall i matchen. De kommer inte att kunna hålla jämna steg med Skellefteå. Därför spikar vi en etta här.

888 sport
Spela på SHL med fina odds hos 888Sport!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.