Odds

Sverige vs Slovakien EM 2021 – betting, odds och speltips

Efter en imponerande inledning av fotbolls EM har Sverige lagt ribban högt inför kommande matcher. Om det innebär ett enormt självförtroende eller för mycket press återstår att se – vi kommer sannolikt få svar på detta redan på fredag. Då ska nämligen Sverige som hemmalag möta Slovakien i ett ryskt Sankt Petersburg – närmare bestämt i Sankt Petersburg Stadium.

Få ett gratisspel värt 100 kr på sport hos NordicBet!

En iskall EM-start av Sverige

Sverige inledde spelet i grupp E med en match mot ett favorittippat Spanien – i Spanien (Sevilla). Inför matchen var det spanska landslaget stora favoriter och en förlust för Sverige förutspåddes. Då klev de svenska herrarna upp och visade vilka vinnarskallar de är – och inför ett snopet Spanien höll ett mestadels defensivt Sverige tätt bakåt hela matchen. Matchens slutresultat landade på 0-0, ett nederlag för Spanien och en stor vinst för Sverige. De svenska herrarna visade att de inte viker ned sig oavsett vad och rubrikerna efter matchen lät inte vänta på sig. En stor anledning till den imponerande svenska prestationen var ett mycket defensivt spel i kombination med en högklassig Robin Olsen i mål. Var bollen än var, fanns Robin snabbt på plats för att enkelt klistra fast den i handskarna – han var helt enkelt ostoppbar. En annan spelare som också var ostoppbar under måndagens match var Alexander Isak. Hans offensiva storspel fick upp glöden hos lagkamraterna och hans bolltrollande ledde till många farliga situationer framför det spanska målet. Även om det svenska defensiva upplägget på matchen fått både ris och ros går det inte att undkomma det faktum att Sverige faktiskt nollade Spanien – en otroligt imponerande bragd.

Första mötet Sverige – Slovakien EM 2021

Nu när Sveriges herrar har lagt ribban inför kommande matcher i gruppspelet är vi mest nervösa inför huruvida de kommer palla trycket. Det var ett stenhårt pannben som visades i måndags, men kan det användas igen? Vi tror och hoppas det.

Den första matchen mot Slovakien spelas klockan 15 svensk tid, den 18 juni. Bettingbolagen tror starkt på svensk vinst mot Slovakien och det gör även vi. En liten oro finns att svenskarna kommer duka under för pressen, men med tanke på att det är ett av gruppens lättare lag vi möter kommer förhoppningsvis eventuella nerver inte påverka utgången av spelet allt för mycket.

Om man går endast efter spelstatistik räknar vi dock iskallt med en vinst på fredag. Sett till de senaste matcherna Sverige spelat mot Slovakien har det nämligen helt konsekvent varit varannan vinst, varannan oavgjord för svenskarna. Eftersom den senaste matchen spelades oavgjort säger statistiken att det är vår tur att vinna igen på fredag.

Både statistiken och oddsen är till Sveriges favör inför fredagens sammandrabbning. Vårt tips är därför en rak etta på de svenska herrarna. En svensk vinst mot Slovakien kan hos bland annat Leo Vegas dessutom spelas till fina odds.

Leo Vegas odds Sverige – Slovakien 18 juni EM 2021

Vinst Sverige1.8454%
Oavgjort3.5028%
Vinst Slovakien5.1019%

Här hittar du bäst odds på Sverige Slovakien EM 2021

Behöver du tips på schyssta svenska bettingsajter som erbjuder EM odds? Say no more – vi har din rygg. Här kommer en samling svensklicensierade aktörer där du kan betta på fotbolls EM 2021.

NordicBet

Som en av bettingvärldens giganter erbjuder NordicBet odds på allt du kan tänka dig – och lite till. De har givetvis fina EM odds – också på matchen Sverige – Slovakien den 18 juni. Har du inte tidigare spelat hos NordicBet behöver du öppna ett spelkonto för att kunna betta. I samband med detta får du en fin odds bonus när du gör din första insättning till spelkontot.

ComeOn

Det kanske bästa bettingupplägget på hela EM 2021 har ComeOn. Här finns en hel avdelning i sportsbook dedikerad endast till betting på fotbolls EM 2021 – och det finns i denna odds på allt du kan tänka dig och lite till. Som extra grädde på moset är allas vår Taco-Anders med och boostar sportsbook för nya spelare, genom att dela ut 100 kr extra att betta för.

Leo Vegas

Leo Vegas är en av de spelsidor som erbjuder de schysstaste oddsen för en svensk vinst mot Slovakien på fredag. Det är dock inte bara på de svenska matcherna du kan betta – hela EM täcks med konkurrenskraftiga odds hos Leo Vegas. BankID är det som gäller om du behöver registrera dig och du kan se fram emot en fin odds bonus som du kan boosta din EM betting med.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.