YoBetit logo

Vi beklagar, men den här sidan är tyvärr inte tillgänglig längre och har dessvärre stängt ner permanent. Om du skulle vara fortsatt intresserad, kan vi rekommendera följande webbplatser:

100%
100 SEK
100%
100 SEK
100%
100 SEK
150% upp till 1500 kr

YoBetIt Recension

Redan 2012 bildades YoBetIt för att sedan lansera sidan på nytt igen 2018. De har definitivt erfarenheten och vet hur man driver en site helt enkelt. Det märks väldigt tydligt när man går in på sidan. Här finns det massa nöje att upptäcka för alla spelare. De har verkligen tagit i när det gäller att ha ett så brett utbud som möjligt. Du kan spela på lotto, betta på sport eller ta en tur i deras välfyllda casino. En imponerande satsning, speciellt för alla sportsbettare som med all sannolikhet kommer att älska utbudet. Oavsett vad du föredrar att spela på kommer du att gilla deras utbud.

YoBetIt fick sin svenska spellicens godkänd 2019-04-11.

YoBetIts odds och marknader

Är man en fanatiker av sport så har du hittat rätt med YoBetIt. De har en av marknadens grymmaste utbud. När du går in på deras odds sektion så hittar du fotbollsbettingen högst upp med över 500 matcher att spela på. Det är inte allt, det finns massa mer att välja mellan. Du kan betta på politik, Formel 1 och MMA för att ta några få exempel. Om du gillar politik kan du gå in och betta på Brexit. Där kan du betta på när du tippar på att Storbritannien lämnar EU.

Gillar du att lägga special bets finns det en bred kategori inom en rad olika ämnen. Vad sägs om att lägga ett bet på vem som axlar manteln efter Daniel Craig som James Bond, eller spela på när människan sätter sin första fot på planeten Mars. Förutom allt detta så kan du spela på alla de klassiska marknaderna inom världens största sporter, så om du gillar att betta på 1×2, över/under och matchresultat så finns det i utbudet.

Livebetting hos YoBetIt

Livebetting utbudet hittar du bredvid odds knappen under Live. Här kan du se alla matcher som pågår för tillfället. Det är ett bra utbud och allt flyter på riktigt bra när man lägger sina bets. Inget krångel med att hitta det man vill placera sina spel på, allt är lättöverskådligt. Du hittar alltid något roligt att betta på. Något som underlättar ännu mer för dig som spelare är funktionen att du kan filtrera bort oönskade marknader. Väldigt simpelt att ställa in med och något som gör hela upplevelsen väldigt mycket enklare.

Är du ny inom livebetting är det ingen fara när du spelar hos YoBetIt. De har ett väldigt simpelt system som gör allt väldigt enkelt för erfaren som nybörjare inom betting. Livebetting är otroligt skoj eftersom att det skänker ännu mer underhållning till matchen, speciellt om du följer den samtidigt via streaming. Ett exempel är när du följer en Champions League match mellan PSG och Juventus, bollen går ut till hörna på Juventus planhalva, du lägger ett spel på att PSG kommer att sätta hörnan. Det är precis vad de gör och du har kammat hem lite extra pengar.

Hemsidan hos YoBetIt

Erfarenheten som vi nämnde tidigare återspeglar sig i allt vi har sett på deras site, inte minst hemsidan. Sidan har en snygg design med mycket rosa, vitt och lila. Det är inga problem att hitta det man söker efter. Allt är tydligt framställt. Du trycker bara på någon av knapparna för att komma in på det du söker efter. Vill du nå supporten hittar du knappen nere till vänster.

Spela i mobilen hos YoBetIt

Om du spelar via mobilen hos YoBetIt så finns det ingen app. Det är inget som du som spelare kommer att sakna, eftersom det fungerar problemfritt att spela från webbläsaren i mobilen. Du får hela paketet som hemsidan erbjuder även i mobilen. För att hänga med på spelmarknaden idag måste man erbjuda en bra produkt. Det gör YoBetIt. Spela från surfplattan eller mobilen med både iOS och Android.

Betalningsmetoder hos YoBetIt

YoBetIt har gjort det väldigt enkelt för sina spelare genom att erbjuda de mest förekommande betalningsmetoderna. Smart val såklart. Allt fungerar prima med både uttag och insättningar.

Dessa betalningsmetoder erbjuder YoBetIt:

  • Skrill
  • Trustly
  • Banköverföring
  • Visa
  • EcoPayz
  • Mastercard

Det finns gott om alternativ för både insättningar och uttag.

Support

YoBetIt erbjuder svensk support som du kan nå via mejl, livechatt eller telefon. Supporten svarar alltid snabbt och har alltid en vänlig ton till sina spelare. Riktigt bra support som tänker på sina spelare. Enklaste sättet att nå supporten är via livechatten. Det går oftast snabbast.

Det finns alternativet att gå in på YoBetIts hjälpcenter. Här hittar du svaren på de mest förekommande frågorna.

Sammanfattning av YoBetIt

YoBetIt har tänkt helt rätt i sin satsning och kommer att bli något att räkna med på den svenska spelmarknaden. Bra kundtjänst, simpelt att göra uttag och sätta in pengar. Inget krångel med sidan eftersom att den är såpass lättnavigerad. Dessutom ett väldigt omfattande spelutbud. Något du kan se framemot som ny spelare är deras fina välkomstbonus som är på 150% upp till 1500 kr i sport. Gå in och skapa ett konto idag för att testa själv.