Allmänna Villkor

Bettingsidor.org är en oberoende jämförelsesajt för bettingsidor på nätet samt en informationstjänst för användare/besökare. Vi finns till för att tillhandahålla nyheter och guider för spelare som vill hålla sig uppdaterade om de senaste händelserna i spelbranschen.

Bettingsidor.org erhåller ersättning via reklam och affiliate-marknadsföring genom att generera trafik till våra mycket omsorgsfullt valda samarbetspartners.

Läs följande information noggrant. Genom att fortsätta att besöka sajten godkänner du de allmänna villkoren. Läs även vår integritetspolicy som förklarar hur vi hanterar personlig data.

Webbsidans innehåll

Innehållet på sajten erbjuds endast i informationssyfte och bör accepteras av dig som besökare på egen risk. Det är alltid gratis att ta del av innehållet på sajten.

Vi uppdaterar regelbundet sajten med ny information eller design men kan inte garantera att sajten är felfri. Innehållet på sajten kan när som helst vara utgången eller inaktuell, och vi har ingen skyldighet att hålla innehållet uppdaterat.

Begränsning av ansvar

Bettingsidor.org kan inte hållas ansvariga för personlig förlust eller skada åsamkad av användandet av sajten, och hålls heller inte ansvariga för skador orsakade av:

  • Oförmåga att använda sajten
  • Användandet av eller förtroendet för något innehåll som visas på sajten
  • Förlust av vinst, försäljning, affärer eller intäkter
  • Förlust av affärsmöjligheter eller gott rykte

Immateriella rättigheter

Bettingsidor.org är ägare eller licensinnehavare av immateriella rättigheter på webbsidan och allt material som publiceras här. Innehållet är skyddat av upphovsrättslagen och bestämmelser från den jurisdiktion du besöker webbplatsen från. Det är inte tillåtet av utomstående att använda innehållet på webbplatsen för kommersiell vinst.

Åtkomst av webbplatsen är endast tänkt för privat användning. Genom att använda sajten godkänner du att aldrig använda den för kommersiella ändamål.

Vi förbehåller oss rätten att neka begäran om borttagning av innehåll om inte innehållet kan betraktas som oetiskt, falskt, diskriminerande, sexuellt stötande, hotfullt, i strid med en persons integritet eller som brott mot internationell lag.

Virus

Vi kan inte garantera att vår sajt är 100 % säker eller fri från virus. Användaren är själv ansvarig för att skydda sin dator eller mobila enhet, i synnerhet när det gäller skydd mot skadliga program och virus, förlust av data eller andra potentiellt skadliga program.

Vi är inte ansvariga för förlust eller skada orsakad av virus eller andra tekniskt skadliga material som kan skada din dator eller mobila enhet till följd av användandet av vår webbplats. Detta gäller även om du laddar ner innehåll från sajten eller från någon annan webbplats sammanlänkad med den.

Vi accepterar ingen form av försök till missbruk av sajten eller medvetet implementerande av skadliga program på sajten. Vid sådana handlingar kommer myndigheter att underrättas och rättsliga åtgärder att vidtas, och din rätt att använda sajten omedelbart att återkallas.

Externa länkar och källor

På de platser där sajten innehåller externa länkar till andra domäner och resurser tillhandahållna av tredje part, tillhandahålls länkarna endast för informationssyfte. De flesta länkar leder till våra samarbetspartners som tillhandahåller iGaming-tjänster.

Vi har ingen kontroll över det innehåll som visas på de webbsidorna och tar inget ansvar över innehållet på webbsidor som länkas till från sajten. Vi är inte ansvariga för förlust eller skada orsakat av användandet av dessa webbsidor.

Användare har tillåtelse att länka till vår sajt förutsatt att det görs på ett rättfärdigt och lagligt sätt som inte drar fördel av eller förstör vårt rykte.

Du får inte länka till sajten från en hemsida som inte ägs av dig eller på olagligt sätt associera denna webbsida till din egen utan att först få tillstånd till det. Vi förbehåller oss rätten att att återkalla tillståndet utan förvarning.

Vi kan närsomhelst komma att ändra våra användarvillkor och eventuella uppdateringar kommer att ske genom ändringar på denna sida. Därför är det ytterst rekommenderat att återkomma till denna sida regelbundet för den händelse att policyn har uppdaterats.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.