Bundesliga Bayer Leverkusen - Bayern Munchen

Betta 50 kr på Bayern Munchen – vinn 400 kr!

I helgen får vi bevittna en riktig stormatch i Bundesliga. Bayer Leverkusen med Kai Havertz i spetsen tar emot de regerande ligamästarna Bayern Munchen. Matchen kickar igång på lördag 6/6, 15:30. Är du sedan tidigare inte innehavare av ett konto hos 888 har du ett fint erbjudande med boostade odds som du kan ta del av.

888sport boostade odds
Fina förhöjda odds på båda lagen!
Klicka på bilden eller denna länk för att komma direkt till erbjudandet!

Har du sedan tidigare inget konto hos 888Sport är det enklaste sättet att följa våran guide nedan steg för steg för att ta del av de förhöjda oddsen.

 1. Skapa ditt spelkonto hos 888Sport

  Gå på denna länk för att komma till landningssidan för erbjudandet eller så klickar du på bilden ovanför.

 2. Minimum insättning 100 kr

  För att kunna ta del av erbjudandet är minsta insättningen på 100 kr.

 3. Glöm inte att ange bonuskoden

  När du gör din insättning skriver du även in bonuskoden: 888BO

 4. Placera ditt spel

  När du har skapat ditt konto är det dags att placera ditt bet på Bayer Leverkusen till oddset 41.00 eller Bayern Munchen till oddset 8.00.

Kai Havertz i huvudrollen

Om Bayer Leverkusen ska ha en chans att vinna mot de regerande mästarna Bayern Munchen gäller det att deras superstjärna Kai Havertz presterar på toppen av sin förmåga. För utan honom är det ganska tunnsått på stjärnor i hemmalaget. Det råder ingen tvekan om att han kommer att bli ett hot för Bayern Munchen. Sedan återstarten av ligan har han spelat riktigt bra då han gjort fem mål på de fyra matcher laget spelat. I senaste matchen mot Freiburg var det han som avgjorde matchen då Leverkusen vann med 0-1. Återstår att se om han kan återupprepa det mot Bayern.

Mötet kommer även med ett erbjudande om riskfritt spel från Betfair
Klicka här för att komma till erbjudandet eller bilden ovan

18+ | Stödlinjen.se |Endast nya spelare |Regler och villkor gäller

Scrolla ner för att se regler och villkor för erbjudandet. Betfairs allmänna regler och villkor hittar du här.

Bayern ligamästare?

Bundesliga är inte avgjort ännu. Det återstår fyra omgångar innan mästarna kan koras. Om vi kollar på tabellen leder Bayern med sju poäng före tvåan Borussia Dortmund och på tredjeplats ligger RB Leipzig, nio poäng efter ligaledaren. Om de vinner helgens möte samtidigt som Borussia Dortmund och RB Leipzig gör dåliga matcher tippar vi att gapet blir alldeles för svårt att ta igen för de jagande lagen. Enligt oss så ser vi inget direkt hinder för Bayern att vinna helgens match. De är det bättre laget och har fem raka segrar bakom sig. Vi lägger vårat tips på att Bayern vinner matchen.

Läs vårat speltips om matchen här.