Bäst bettingsidor med Zimpler

Zimpler är ett företag som erbjuder betaltjänster till mestadels bettingsidor på nätet men även till andra sajter och tjänster. Detta görs via ett säkert system som använder telefonnummer som säkerhetspunkt vilket alla transaktioner bekräftas via. Det här görs med hjälp av en säkerhetskod som skickas ut via SMS till det registrerade numret och i sin tur resulterar det till en snabb och säker betalmetod.

Ta ut pengar snabbt med Zimpler

Med Zimpler kan du göra snabba uttag på ett väldigt enkelt sätt och det går även snabbare än de traditionella bankuttagen så att väntetiden reduceras. Alltså blir det enklare att spela med Zimpler på grund av hög säkerhet och snabbare uttag. Bettingsidor med Zimpler blir därmed genast lite bättre än de sajter som inte erbjuder denna betaltjänst.

De länder som kan använda denna betalmetod just nu är endast Sverige och Finland. Dom siktar dock på att utöka sina tjänster till andra länder i framtiden så att fler kan få ta del av denna säkra och smarta betaltjänst.

Är det säkert att betta med Zimpler?

När det handlar om att spela på bettingsidor med Zimpler så ska det såklart också vara en säker metod utan några säkerhetsbrister. Med den här betalmetoden så erbjuds ett säkert alternativ där all bekräftelse sker via telefonnumret. Ett SMS skickas alltid ut vid bekräftelse, både vid insättning och uttag, så att ägaren hela tiden kan kontrollera transaktionerna. Utan koden som skickas via SMS så skickas heller inte några pengar. På så vis blir det väldigt säkert att betta med Zimpler.

Andra betaltjänster erbjuder inte samma säkerhet då det inte finns något direkt konto mellan kunden och det företag som erbjuder betaltjänsten. Det är mestadels detta som skiljer Zimpler från andra tjänster inom betting.

Hur sätter man in pengar med Zimpler?

Att sätta in pengar på bettingsidor med Zimpler är lätt och det går snabbt. Det är även väldigt säkert så att ingen utan behörighet kan genomföra en transaktion i ägarens ställe. Inget konto behövs innan en transaktion genomförs då detta upprättas automatiskt vid första betalningen. Välj Zimpler som betalmetod på bettingsajten och ange sedan summan som ska sättas in. I nästa steg skickas en säkerhetskod ut till telefonnumret och denna kod skrivs sedan in så att överföringen kan slutföras.

Det går även att ha flera kontokort/betalmetoder registrerade så att det blir ännu lättare att betta med Zimpler. Här går det också att sätta en insättningsgräns vilket gör att det blir enklare att hålla koll på hur mycket som spenderas samt att det då går att sätta gränser efter hur mycket som kan spenderas per månad till exempel. Detta motverkar då att folk spenderar mer pengar än vad dom har råd med i vissa fall.

Hur tar man ut pengar med Zimpler?

Att ta ut pengar hos bettingsidor med Zimpler går väldigt snabbt och det är också enkelt att utföra. Allt som behöver göras är att välja betalmetoden och sedan skriva in telefonnumret samt summan som ska tas ut. I nästa steg skickas en säkerhetskod till det registrerade telefonnumret via SMS som då skrivs in på sidan som uttaget begärs från. Därefter anges banken som uttaget ska gå till och IBAN numret så att pengarna kommer rätt. Zimpler räknar även med att deras användare ska kunna skriva in endast deras kontonummer framöver, men det är ännu inte klart när detta kommer att ske.

Saker att tänka på när du bettar med Zimpler

bettingsidor med zimplerOm det är så att du letar efter att spela på sport och betala på bettingsidor med Zimpler så finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Till att börja med så behövs inget konto hos dom för att det ska gå att använda deras tjänster, utan ett konto skapas automatiskt den första gången som du betalar genom deras betaltjänst.. Det andra som är värt att veta är att det inte är alla bettingsidor som erbjuder Zimpler som betalmetod, mycket för att det är en relativt ny betalmetod på spelmarknaden. Detta begränsar såklart antalet bettingsidor som du kan spela Zimpler odds på till exempel.

Om du har en budget varje månad för hur mycket du kan spendera så kan det vara bra att veta att Zimpler har en gräns som kan sättas på varje konto för hur mycket som kan spenderas. När denna gräns är uppnådd så kan inte längre tjänsten användas fram till att en ny period på gränsen påbörjas. Perfekt för att hålla koll på hur mycket pengar som används eller se till att inte spendera för mycket.

Skulle det vara så att du har ett utländskt nummer som inte är svenskt eller finskt så går det inte att använda tjänsten även om du skulle vara svensk med ett svenskt kontokort/bankkonto. Om du vill utnyttja denna tjänsten så måste du även ha ett svenskt eller finskt mobilnummer.

Betta med Zimpler – Säkerhet?

När du spelar på bettingsidor med Zimpler så är det ett väldigt säkert alternativ mot vad andra betaltjänster kan vara. Normalt sett behövs inte transaktioner någon som helst bekräftelse via andra betalmetoder och därmed blir säkerheten lite lägre. Med Zimpler så krävs det alltid en säkerhetskod som endast skickas ut via SMS så att ägaren av kontot alltid får den och ingen annan. Om ingen säkerhetskod anges så kommer heller ingen transaktion att genomföras.

Det är detta som gör Zimpler till ett mycket säkert alternativ vid olika betalningar på nätet. Det går också att använda Zimpler till mer än bara betting så att det finns ett brett användningsområde för tjänsten. Något annat som också höjer säkerheten är det fakum att det går att sätta gränser på kontot. Detta gör då så att inga större transaktioner kan genomföras om detta väljs, eller så hjälper det att hålla koll på hur mycket som spenderas varje månad till exempel. Många andra betaltjänster erbjuder inte något liknande och därför blir Zimpler ett bra alternativ för spelare som vill hålla lite mer koll på vad som spenderas.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.