Bettingsidor med bäst odds

Alla är vi ute efter betting med bäst odds men ibland kan det vara lite svårt att veta vart man ska vända sig. Är det till spelbolaget som utgör sig för att ha bäst odds eller finns det några andra parametrar att ha i åtanke när man ska spela med bäst odds? Vissa bettingsajter har bäst odds medan andra satsar på andra faktorer istället i sin marknadsföring.

Hur som helst vill man såklart alltid spela med bäst odds. Om man kan få mer pengar på samma spel är det såklart det alternativet som gäller. Ändå har folk svårt att veta vart man hittar bäst odds eller helt enkelt; bäst odds på bettingsidor, något som vi alla är ute efter.

Vilka erbjuder spel med bäst odds?

  • Ett av de största bettingsidorna som erbjuder högst utbud av sportmarknader!
18+ | Insättningsbonus gäller endast nya kunder | Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt

OBS!! Endast nya kunder kan ta del av välkomsterbjudanden.

Erbjudandet måste användas inom 30 dagar efter registrering.

Lägsta insättning för att ta del av välkomstbonusen är endast 50 kr. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna | Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller | Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter | Tidsbegränsningar och villkor tillämpas |
100%
1000 kr
  • 94.5%
18+ | Insättningsbonus gäller endast nya kunder | Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt

Omsätt din bonus 4 gånger för att göra uttag tillgängligt.

Uttag är inte tillgängligt medan en bonus är aktiv.
100%
1000 kr
  • 93.7%
18+ | Bonus gäller endast för nya kunder | Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt

Du behöver endast omsätta din bonus åtta gånger

Du har hela 90 dagar på dig att omsätta din bonus
100%
100 kr
  • 94.8%
18+ | Bonus gäller endast för nya kunder | Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt

Omsätt din bonus inom 60 dagar

Inget omsättningskrav
100%
1000 kr
  • 93.3%
18+ | Insättningsbonus gäller endast nya kunder | Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfulltI den djungel av spelbolag kommer du möta en hel drös av oddsidor som uppger sig ha högst och bäst odds. Hur kan det komma sig tänker du? Det är väl bara en som kan ha högst odds? Nej riktigt så enkelt är inte. Oddssidorna har varit smarta nog att rikta in sig på olika sporter och tävlingar. Till exempel kanske ett spelbolag erbjuder bäst odds på tennis medan ett annat på Allsvenskan i fotboll. Ett tredje har högst odds på NHL medan ett fjärde erbjuder bäst odds på Curling. Spelbolagen nishar sig på olika sporter, tävlingar och evenemang vilket innebär att flera spelbolag kan ha bäst odds, beroende på vilken sport eller evenemang det är som gäller.

En bettingsida som dock brukar ha högst odds är Bethard. Succésajten som signade Zlatan Ibrahimovic har gjort sig kända för att ha just högst odds. Bland annat under VM var det snarare regel än undantag att Bethard var stället dit man vände sig om man ville spela med bäst odds. Spelbolaget satsar stort på att vara plattformen med högst och bäst odds och har lyckats etablera sitt varumärke så pass starkt att många direkt tänker på Bethard när de tänker på bettingsajter med bäst odds. Ett bevis på att man lyckats med sitt mål.

Saker att tänka på när du bettar med bäst odds!

Boostade odds innebär inte alltid att det är bäst odds. Vanligtvis innebär högst odds även bäst odds men inte när det gäller boostade odds. Visst kan ett boostat odds kännas oerhört lockande men bara för det är ett boostat odds är det inte säkert att just är dessa oddsidor som har bäst odds.

Boostade odds tillkommer som regel med omsättningskrav eller bara för nya kunder i form av ett välkomsterbjudande. Visst kan det kännas lockande att lägga ett bet på AIK – Dalkurd när AIK:s odds är 20 gånger pengarna, men tänk på att vid ett boostat odds är det inte ofta du kan plocka ut pengarna direkt. Eller för den delen lägga vilken summa du vill då boostade odds som regel har en maxinsats, ofta låg som typ 50 kronor.

Vårt tips är därför att alltid kolla igenom regler eller villkor när du tar emot dessa kampanjer. På så sätt slipper man obehagliga överraskningar och kan själv kontrollera sitt spelande och satsa det man vill till bra odds.

Använd en oddsjämförelsesajt

För att hitta bäst odds är det en idé att vända sig till en hemsida som jämför odds. Hos oss är alla våra spelbolag noggrant granskande i kampen på bäst odds. På så sätt går det att få en överblick över de oddsidor som har bäst odds och det blir enklare att veta vart du och jag hittar bäst odds. Oddsjämförelsesajter har även med bonusar och recensioner om olika spelbolag så att du på så sätt alltid får rätt information av en oberoende källa. Bäst odds hittas oftast hos en oddsjämförelse-sajt.

Spela med bäst odds

Vart ska du vända dig för att spela med bäst odds? Bethard som vi skrev om tidigare i artikeln är en bra idé att starta hos för då kommer du få bäst odds på väldigt många marknader. Annars vänder du dig till en oddsjämförelsesajt för att ta reda på vart de högsta oddsen finns på just den marknaden du vill spela på. Sedan är det bara att njuta av den magiska värld som det innebär att hitta de bästa oddsen och därefter spela efter de förutsättningarna.

Känslan när man hittar det bästa oddset är obeskrivlig, framförallt när spelet går in. Det kan vara frustrerande att lägga ett spel på till exempel 1000 kronor till oddset 2,1, när man direkt efter ser att ett annat spelbolag har oddset 2,4. Här ”tappar” man 300 kronor i vinst för att man valde ”fel” spelbolag.

Spela på mindre ligor för att hitta bäst odds

Visst var oddsen väldigt höga under VM och stora turneringar generellt brukar pusha oddsen uppåt. Konkurrensen är idag enorm och när det då är evenemang som intresserar en hel värld tvignas spelbolagen att höja oddsen för att konkurrenterna gör det. Det finns dock en akilleshäl hos spelbolagen, men den är långt ifrån rampljuset som ett VM, OS eller ett Champions League-slutspel innebär. Vi talar om de små lite mer okända ligorna och sportern!

Om du vill hitta bäst odds är en idé att samla på stor kunskap inom en lägre division eller mindre känd sport. Spelbolagen må täcka stora delar av marknaden men kan omöjligt täcka allt. Det går inte samla samma typ av information vid en match i japanska andraligan i fotboll som till exempel vid en match i VM. Har man kunskapen inser man ganska snabbt att oddsen ofta är väldigt missplacerade. Sådana situationer är ett ypperligt tillfälle att hitta bäst odds men det gäller att skynda. Så fort bettingsidorna märker att många spelar emot dem – framförallt i mindre ligor – ändras oddsen markant och en bettingsida inser detta och sänker oddsen direkt.

Är det säkert att en bettingsida har bäst odds när den reklamförs?

Här är svaret nej, med en viss modifikation. När en bettingsida uppger sig för att ha bäst odds ska man inte utgå från att det är så. En konkurrent kanske minuten efter går ut och höjer sitt odds bara för att just den ska ha bäst odds på ett visst utfall eller resultat på matchen. Men som regel är det svårt att säga att spelbolag medvetet går ut med felaktig information för att locka till sig kunder. Istället får vi anta att de vid tillfället faktiskt hade bäst odds.

Ju mer etablerat en bettingsida är desto mer trovärdig är den naturligtvis. Till exempel om Bethard inför en match går ut och säger att de har bäst eller högst odds på matchen ska vi såklart lita på det. Men om ett helt nystartat ryskt spelbolag säger sig ha bäst odds i en post på sociala medier kanske en titt med ett kritiskt öga är en idé.

Marknadsföringen är ganska aggresiv generellt bland bettingsajter och det är inget undantag när det kommer till vem som säger sig ha bäst odds, snarare tvärtom. Alla kunder är ute efter betting med bäst odds och ställer sig själva frågan, vart kan jag hitta bäst odds? Svaret är inte självklart men nu har du förhoppningsvis i alla fall lite mer ”kött på benen” i din jakt på världens högsta odds.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.