Om Oss

Vi på BettingSidor.org har något att erbjuda för alla er som älskar odds. Det är oss du vänder dig till när du funderar på att hitta ett nytt kvalitativt spelbolag att spela hos. Hos oss hittar du de bästa odds bonusarna som finns på marknaden idag. Vi jämför helt enkelt alla spelbolagen så att du själv ska slippa göra det tidskrävande jobbet. Det är bara för dig att bläddra igenom alla spelbolagen och välja den bonus som du tycker är bäst! Eller varför inte besöka vår blogg där du kan hitta dagsfärska nyheter som kan ge dig inspiration till ditt spelande? Här nedanför kan du läsa om oss tre som har hand om denna sida.

Adrian

om oss adrian bettingsidorEsport är något som verkligen ligger mig varmt om hjärtat och eftersom jag även är intresserad av betting känns det fantastiskt bra att kunna oddsa på esport. Det som jag själv gillar allra mest och lägger mest speltimmar på är CS:GO och Starcraft 2. och till min stora glädje kan man oddsa på båda dessa spelen hos många olika spelbolag. Men jag hade väldigt svårt att bestämma mig för att välja ett redan etablerat spelbolag eftersom det ju finns så otroligt många spelbolag på nätet idag.

”Känns bra att ha möjligheten att hjälpa spelare att hitta nya bonusar”

Precis som många andra hade jag bara erfarenhet från Svenska Spel tidigare, men efter att ha märkt att flera andra spelsajter erbjuder bonusar och olika kampanjer ville jag också ha möjligheten att kunna spela med roliga bonusar. Så när jag satt och googlade efter bonusar så snubblade jag in på BettingSidor.org och det var just denna sida som hjälpte mig med mitt val av spelbolag. Jag blev väldigt inspirerad av det som BettingSidor kunde erbjuda och kände ganska tidigt att jag själv hade velat vara en del av teamet och det är där jag är idag. Det känns såklart väldigt bra att ha möjligheten att hjälpa spelare att hitta nya bonusar så att varje enskild spelare kan hitta något som passar just dem, precis som jag gjorde! Idag driver jag sajten tillsammans med Alexander och min pappa Stefan efter att ha tagit över den för några år sedan. Vi är fast beslutna om att fortsätta utvecklas och att erbjuda den bästa hjälpen till alla er som letar efter en ny bonus eller ett nytt spelbolag att spela hos.

Alexander

alexander om oss bettingsidorEftersom jag har stort intresse av de mest klassiska sporterna är det absolut inga problem för mig att hitta spelbolag att spela på. Eftersom jag hållt på med fotboll och ishockey under merparten av min uppväxt är det ganska naturligt att jag har väldigt stort intresse för just dessa sporterna, och ligor som Premier League och NHL är min kopp te. Och eftersom min pappa är tennisfantast händer det att jag även sitter och följer Wimbledon och liknande tennisturneringar när det passar. Men efter att ha känt att jag stått och stampat ett tag hos mitt spelbolag jag spelade hos i ungefär två år, ville jag ha lite nytt.

”Att få arbeta med en sida som hjälper spelare att hitta rätt är något som ligger mig varmt om hjärtat”

Min polare nämnde att det finns sidor som faktiskt jämför olika bonusar och spelbolag på nätet vilket såklart är att föredra eftersom jag är ganska lat utav mig. Han tipsade om BettingSidor.org vilket blev starten på ett väldigt roligt äventyr. När jag besökte sajten första gången fick jag väldigt mycket användbar information, inte bara om betting bonusar och liknande, utan även om olika spelstrategier. Min speldagbok är som natt och dag efter att jag lärde mig mer om betting strategier och spelvärde och detta är något som jag använder mig utav i mitt dagliga oddsande. Precis som Adrian kände även jag att detta är något som jag kan stå bakom och att då få arbeta med en sida som hjälper spelare att hitta rätt är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Stefan

om oss bettingsidor stefanUSA har alltid legat mig varmt om hjärtat, inte minst efter alla de besök jag har gjort till det underbara landet i väst. Jag har egentligen aldrig intresserat mig så mycket inom sport och odds, utan det var först när jag besökte USA för första gången som jag verkligen fick upp ögonen för framförallt basket och amerikansk fotboll. Man kan säga att jag blev frälst. Så när jag åkte tillbaka hem till Sverige igen började jag följa dessa sporter väldigt nära och skapa mig mycket kunskap om de olika lagen och spelarna i ligor som NBA och NFL. Det enda jag hade hört talas om innan angående basket och amerikansk fotboll var Michael Jordan och Super Bowl, så det var en helt ny värld som öppnades för mig kan man säga.

”Det som driver en är vetskapen om att man hjälper andra”

Som ett naturligt efterföljande steg så ville jag såklart använda min kunskap till att försöka vinna lite pengar. Min son var ganska inne i det här med att oddsa och betta på olika matcher, så jag frågade honom om han kunde rekommendera ett spelbolag till mig. Han berättade att han och en vän faktiskt höll på att driva en hemsida som jämförde spelbolag och bonusar som hette  BettingSidor.org. Han berättade att de brukade skriva recensioner om spelbolagen och vad de erbjuder till sina spelare. Han sa att det var perfekt både för en själv och andra, för om han hittade ett spelbolag som han tyckte om blev han helt enkelt medlem och började spela där. Där väcktes även mitt intresse och är numera med och driver denna sajt och delar med mig av den kunskap som jag plockar upp längs vägen för att göra det lättare för andra som kanske inte har någon erfarenhet av tidigare spel. Man lär sig mer och mer för varje dag som går och det som driver en är vetskapen om att man hjälper andra. Jag hoppas verkligen att du som besökare hittat matnyttig information och tips som du kan applicera på ditt spelande.

 

Det är alltså vi tre som håller i BettingSidor.org och hjälper alla er spelare på vägen mot storkovan. Vi är väldigt glada att vår hemsida är så pass populär som den är, och om detta är första gången du besöker oss hoppas vi att även du kommer finna vår hemsida till stor hjälp när du letar efter en ny bonus eller ett nytt spelbolag att spela hos.

Tveka inte att kontaka oss om det är något du undrar över! Du når oss på admin@bettingsidor.org

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.