Bäst bettingsidor med Trustly

År 2008 gick tre vänner ihop för att grunda den svenska betalleverantören, Trustly. En betalmetod som bygger på simpelhet där målet är att erbjuda enkla, snabba och säkra betalningar online. Det här gäller för alla, oavsett om det är för banker, konsumenter eller bettingsidor som använder denna betalmetod. Tanken är att man ska kunna betala direkt från sitt bankkonto online, utan att behöva använda kontokort eller liknande – allt för att göra det enklare.

Gör snabba uttag med Trustly

Trustly siktar på att erbjuda snabba betalningar när det kommer till att spela på bettingsidor med Trustly. Detta gäller då även för uttag då det är viktigt att kunden får sina pengar snabbt efter begärt uttag. I 2014 lanserade dom en ny produkt med expressutbetalningar så att uttag inte längre skulle behöva ta flera bankdagar som det ibland var tidigare. Med den nya funktionen så innebar det att utbetalningar kunde ske mycket snabbare, vilket också är fallet i dag.

När ett uttag har begärts från en bettingsida med Trustly så behandlas det inom kort från spelsajten. När dom har skickat pengarna så kommer pengarna snart in på ditt bankkonto, vilket då gör att dom kan användas redan samma dag som dom skickas i de flesta fallen. Med de vanliga bankuttagen så kan det ta flera bankdagar innan pengarna dyker upp så att dom kan användas. Sedan beror det även på vilken bank som du har, men med de flesta bankerna går det väldigt snabbt.

Hur gör man en insättning med Trustly?

För att göra en insättning med Trustly så måste ett bettingkonto först upprättas. När detta är avklarat så går man till insättningssidan och väljer Trustly som betalmetod och skriver in summan som ska föras över. I nästa ruta väljs det land som ens bankkonto är upprättat i och sedan den bank som man använder. På denna sida står det även om transaktionen sker direkt eller om det sker kommande bankdag. Efter att du valt din bank så måste du bara följa de instruktioner som kommer upp på skärmen.

Det är olika beroende på vilken bank som du har då en inloggning till bankkontot måste göras. Det enklaste sättet är att använda E-legitimation vid inloggningen men det går även att logga in via de traditionella sätten så som via en bankdosa. När du loggat in på internetbanken så får man bekräfta den summa som ska föras över och därefter sker då transaktionen till spelkontot direkt. Det är värt att notera att ibland kan det vara en kort fördröjning på några minuter utifall att pengarna inte kommer in direkt efter bekräftelsen.

Betta med Trustly – Säkerhet?

bettingsidor med trustlyDet kan alltid vara bra att veta om Trustly har bra säkerhet innan du börjar använda det. När du då spelar på bettingsidor med Trustly så kan du vara säker på att alla överföringar är krypterade så att all information som skickas är helt säker. Dom innehar också en PSP (Payment Service Provider) licens och dom lagrar ingen information vid överföringar som skulle kunna användas för att logga in på ditt bankkonto. I och med att dom har denna licensen så innebär det att det är väldigt hög säkerhet då dom även är godkända och är under tillsyn utav Finansinspektionen.

Inloggningen till ditt bankkonto sker också på ett säkert sätt med de alternativ som dom erbjuder dig. Allt detta tillsammans gör att det är väldigt hög säkerhet hos Trustly så att du kan spela på odds eller andra produkter utan oro.

Hur gör man uttag med Trustly?

För att göra ett uttag med Trustly så behöver man inte ha gjort en insättning med denna betalmetod tidigare. Det enda som behöver göras är att välja denna betalmetod på bettingsidan, skriv in summan som ska tas ut och sedan väljer du din bank så att du kan logga in på internetbanken. Väl inloggad så kan du sedan välja vilket bankkonto som pengarna ska skickas till om du har fler än ett.

Under hela processen kommer du att kunna se steg för steg så att det inte finns några frågetecken kring överföringen. Det finns även ett testsystem på Trustlys egna hemsida där det går att testa transaktioner både till och från ditt bankkonto. Detta så att när du sedan spelar på bettingsidor med Trustly, vet du exakt vad som gäller och hur det fungerar.

Saker att tänka på när du bettar med Trustly

Saker att tänka på när du bettar med Trustly är bland annat att det är mycket lättare att använda denna betalmetod med E-legitimation. Detta tillåter dig att snabbare logga in på din bank för att godkänna överföringar både från och till spelsidor. Det är dock inte överallt där det går att spela på bettingsidor med Trustly, även om de flesta erbjuder detta alternativet och specifikt svenska bettingsajter.

Det behövs inget kontokort om du vill spela på sport och betala med Trustly utan allt sker direkt via bankinloggning online. Därav blir det lite enklare än de traditionella betalmetoderna samt att det även går snabbare.

Är det säkert att betta med Trustly?

Trustly erbjuder mycket säkerhet när du använder deras betalmetod för insättningar & uttag på bettingsidor. Säkerheten kommer då i flera olika lager där det hela börjar med säker inloggning till ditt bankkonto via de inloggningsalternativ som din bank erbjuder. Det kan då vara via till exempel en bankdosa eller E-legitimation vilka båda två är väldigt säkra. Efter att inloggningen skett så sparar då Trustly inte någon information som skulle kunna hjälpa någon att ta din identitet eller komma åt ditt bankkonto.

När överföringen sedan sker så är den fullt krypterad för optimerad säkerhet och dom har då ett av de mest säkra betalsystemen på nätet. Därför är det helt säkert att spela på bettingsidor med Trustly som betalmetod. Alla transaktioner kommer att ske under din kontroll med komplett säkerhet vilket är väldigt betryggande.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.