Bet365 sport gif
1250 kr i Spelkrediter!
-
 Tid för uttag: 24 timmar
Har Svensk Spellicens!

Bet365 Recension

HosBet365 gäller regeln om ansvarsfullt spelande, samtidigt som allt spelande kommer med åldersgränsen 18+. Mer information om detta finns att läsa under sektionen Terms & Conditions!

Bet365 är ett utav världens mest kända och använda spelbolag i branschen. Ett spelbolag som kan erbjuda så mycket mer än bara en plats för spel. Kliv in i värld fylld av odds, casino, poker, bingo och mycket mer.

Tänk på att allt spelande ska ske under kontrollerande former med ett ansvarsfullt mindset.

Ett av världens största spelbolag

Odds hos bet365

Som en av världens största bettingsidor har bet365 en fantastiskt fin och välutvecklad sports book med spel på all världens sport.

Sportbonus hos bet365

Nya lunder hos Bet365 kan motta en välkomstbonus vid första insättningen. Erbjudandet för sport innehåller en fin bonus på upp till 1250 spelkrediter

Upp till 1250 SEK i spelkrediter
Minsta insättning 100 kr
Max bonus 1000 kr
Minimum odds: 1.20
Krav på 1x fastställt spel inom 60 dagar
Regler & Villkor tillämpas

Endast för nya kunder bosatta i Sverige. En kvalificerad insättning på 50 SEK eller mer från det att kontot registrerades ger spelaren rätt att inom 30 dagar ta del av erbjudandet om 100% i spelkrediter till ett matchande belopp, upp till max 1.250 SEK. Vid mottagande av erbjudandet kommer spelkrediterna att läggas på saldot på spelkontot där dessa medel inte kan tas ut.|

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.Vid användning av PayPal, Neteller,Skrill,Skrill 1-Tap,eller ”by Skrill” måste du ha verifierat dig(KYC)för att vara berättigad til öppninsbonusen Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Ett spelbolag med något för alla

Bet365 i mobilen

bet365 kan stoltsera med en helgrym app som gör det möjligt för dig att lägga dina spel oavsett var du än skulle befinna dig i världen. Med appen kan du ta del av precis samma utbud som du kan via din dator.

Support och kundtjänst hos bet365

Bet365 har högsta kvalité även när det kommer till supporten. Har du några frågor eller har stött på några problem kan du vända dig till dem.

Avslutningsvis

bet365 är som bekant redan ett av världens största spelbolag, vilket talar för sig själv när du besöker deras sajt. Allt bet365 erbjuder är i världsklass, från oddsutbudet till kundsupporten.

Med en hemsida som är fruktansvärt simpel och lättnavigerad spelar det ingen roll om du har 10 års erfarenhet av spelande eller om det är första gången, du hittar alltid det du söker på några få klick. Så gör det vi på bettingskolan här på bettingsidor.org redan har gjort, det vill säga bli medlem hos bet365 och gå med i världens största spelbolag.