Big Brother 2020 – vi tippar vinnaren!

Ett av de svensk tv historias mest omtalade dokusåpor är tillbaka – Big Brother 2020! Läs om Big Brother deltagarna, hur vinnaroddsen ser ut, vart man kan streama Big Brother samt vad man finner för Big Brother 2020 odds. Vi täcker allt här i denna text!

Big Brother 2020 odds

Hitta din favorit att lägga spelet på

Big Brother odds 2020

Vem vinner Big Brother 2020 egentligen? Det är en befogad fråga – speciellt som den på förhand tippade favoriten youtubern Antonia Johnson blev utröstad av tittarna, trots att många hade tippat henne som favorit till att ta hem hela Big Brother 2020.

Om vi kollar Big Brother odds hos Betsafe, så ser de i dagsläget ut såhär: 

Betting Big Brother – Hur går det till?

Att betta på Big Brother är inte bara enkelt – det ger också lite extra spänning till avsnitten. Såhär gör du för att hitta Big Brother odds 2020, och betta på dessa hos Nordicbet.

  • Gå till Nordicbet vi länken här.
  • Skapa ett konto med hjälp av ditt BankID
  • Gå till Odds > Tv-program > Sverige > Big Brother
  • Välj din favorit och lägg ditt bett

Vem vinner Big Brother 2020?

Vem som vinner hela faderullan är så klart svårt att sia om redan nu – men oddsen brukar ge en god hint om hur läget ser ut. Sami har länge varit favoriten, och hans odds är relativt låga redan nu, trots att det är drygt 2 månader kvar tills finalen sker. Saker och ting kan såklart hinna ändras innan dess, och i takt med att vi blir allt säkrare på vinnaren, brukar också oddsen på favoriterna sjunka drastiskt. Det kan därför vara smart att lägga dina bets så tidigt som möjligt, om du redan nu bestämt dig för vem du tror kommer stå som slutlig segrare av Big Brother 2020. 

En vecka närmare Big Brother finalen – Vecka 17

Efter måndagens veckofinal stod det klart att Amilia Stapelfeldt fick lämna Big Brother efter att tittarna valt att rädda kvar Martin Forstén och Jasmine Armstrong. Efter programmet berättade Amilia om dramat som uppstått under veckan när Martin fått en tittarfråga om ifall han skulle berätta för hans flickvän Jasmine om att han hade strulat runt med Amilia i början av säsongen. Martin sa att han inte mindes händelsen men Amilia bekräftade att de kysst varandra tidigare i programmet. Hur som helst är Amilia Stapelfeldt utslagen ur Big Brother 2020.  Därmed återstår endast sju deltagare i tävlingen. Nu är det kärleksvecka som står på schemat och det har börjat bra med Silent Disco och kärleksquiz.

Kärleksvecka på schemat för de sju deltagarna

Det är alltså kärleksvecka som pågår för fullt i Big Brother-huset. Evenemangen under veckan har bland annat varit Silent Disco och quiz. Med sju återstående deltagare i huset börjar det dra hop sig och en favoritduo har bildats sedan ett tag tillbaka. Oddsen talar definitivt för Sami Jakobsson som segrare då han varit favorit i flera veckor. Även Lennie Hansson är med i slutsnacket medan Frida Skoglund och Martin Forstén är favoriter att få lämna huset under måndagens veckofinal. Martin hängde löst i senaste veckofinalen och behöver vinna tittarnas förtroende. Mergim Feka och Jasmine Armstrong är enligt oddssättarna kvar några veckor till i huset. 

Påskveckan i Big Brother 2020 är slut

Efter en galen påskvecka fick vi glädjande se ”Anty” göra comeback i huset tillfälligt som påskkyckling. Det var mycket glada miner under framträdandet men när det stod klart att Alex Manzizila skulle lämna huset var det inte lika munter stämning. Tittarna valde istället att rädda kvar Julia Löfgren och Jasmine Armstrong som båda hängde löst. Nu är det dags för andra finalspelsveckan när vi går in i de sista 35 dagarna av tävlingen.

Huset delas upp mellan barn och vuxna

Efter påskfirande står det nu klart att det blir barn och vuxentema under veckans Big Brother. Det gäller för deltagarna att vinna sina dueller så att de får poäng inför nomineringen samt får chansen att bli vuxen. I duellerna väntade mycket kul som ätande av världens starkaste korv snabbast, fästa så många klädnypor i ansiktet som möjligt samt att lägga pussel så snabbt som möjligt. Med veckans tema lär det bli drama som sig bör i Big Brother och det blir intressant att se vem som får lämna huset härnäst. Enligt oddsen kan det mycket väl bli Frida Skoglund eller Amilia Stapelfeldt.

Victoria åkte ut – dags för påsk i BB

Victoria Klöfver Rama var efter måndagens veckofinal nästa deltagare att få lämna huset. Det fanns tre deltagare som satt löst i form av Jasmine Armstrong och Alex Manzizila i tillägg till Victoria. Tidigare under avsnittet hade tittarna valt att rädda kvar Mergim Feka och Sami Jakobsson. Den sistnämnde är fortfarande relativt klar favorit enligt oddsen att vinna tävlingen. Victorias uttåg innebär nu att det är nio deltagare kvar i huset som veckan till ära har påsktema. Vi får se exakt vad det innebär för de olika deltagarna och vad ’påskveckan’ bjuder på för tävlingar och underhållning.

Big Brother Vinnare – odds hämtade från Betsson

Vem åker ur nästa vecka?

Det är svårt att förutspå vem som åker ur så här tidigt på veckan eftersom deltagarna kan bli immuna, räddade av publiken eller av andra deltagare. Frida Skoglund och Amilia Stapelfeldt ligger relativt risigt på det och borde få lämna huset hyfsat snart. Om ingen av de två är immuna inför nästa veckofinal kan det mycket väl bli Frida eller Amilia som får lämna härnäst 

Lenni & Glasman –hur långt når de?

Förutom Sami, så har även Lennie av någon märklig anledning fått väldigt låga odds. På tok för låga om ni frågar oss, och vi tror inte att han är någon stark kandidat till segern. Daniel Glasman är en luring, som hamnat lite i skymundan – till stor del på grund av sin vänskap med Sami, där han helt enkelt blir ganska färglös vid sidan av Samis karaktär. Vi tror dock att den som har Glasman som favorit, eventuellt kommer att kunna få följa honom en bra bit in i programmet. Hur länge återstår att se, men vi skulle tippa på att han kommer vara en av de sista deltagarna att få lämna huset – och en vinst känns inte som en helt orimlig tanke. 

Regler i Big Brother

Bortsett från att du inte får bryta mot svensk lag i programmet, så har du egentligen bara en regel att förhålla dig till. Denna regel är att inga andra regler gäller, än de som produktionen sätter. Och dessa regler är galet opålitliga – vad som gäller ena dagen, kan snabbt ändras till nästa dag. Med andra ord är de regler Big Brother har ingenting som är hugget vare sig i sten eller bark – snarare skrivet i sand vid strandkanten en blåsig dag. 

Vad vinner man i Big Brother?

Den deltagare som lyckas med bedriften att stanna kvar i huset i 100 dagar – vilket ju är vad som krävs för att vinna hela såpan – kommer inte bara att kunna titulera som som vinnare av Big Brother 2020 – utan också som miljonär. Den som går hem med vinsten, går nämligen hem en miljon kronor rikare. 

Spela på vinnaren

Oddsa på Big Brother vinnaren

Hur röstar man på Big Brother?

Röstningar i Big Brother sker via de appar som Cmore och TV4play tillhandahåller. Du måste vara inloggad på ditt konto i appen, och omröstningarna hittar du alltid på Big Brothers startsida i appen. 

Det är endast en röst per konto och app som gäller för varje omröstning. 

Deltagare Big Brother 2020

Alex Manzizila – arbetar som stödlärare. Svår att få grepp om med vissa växlingar i sin personlighet. Mestadels relativt lugn. 

Amilia Stapelfeldt – arbetar som talangscout. Kommer med stor sannolikhet att bli involverad i kärleksdrama mellan Martin och Jassie. 

Antonia Johnson – utröstad av tittarna, till mångas stora förvåning. 

Daniel Glasman – kommunikatör och nattklubbsarbetare. Med tanke på den sistnämnda jobbtiteln motsvarar han inte våra personlighetsmässiga fördomar. Timid och stillsam typ.

Lisa Engh – utröstad av tittarna.

Isabel Pereira – lämnade tidigt pga regelbrott.

Jasmine Armstrong – jobbar i butik och som lärarvikarie. Kommer eventuellt att få dåligt med lärarjobb efter detta. Gapig personlighet, bitvis hygglig.

Julia Löfgren – egenföretagare som driver en egen nagelsalong. Stark vilja och personlighet, och är upplyftande ärlig, på gränsen till burdus. 

Kim Kamal – lämnade tidigt pga regelbrott.

Mergim Feka – arbetar som bartender och lagerarbetare, och beter sig precis som vi förväntar oss av den stereotypa bartendern. Dramatisk och konfliktsökande. 

Patrik ”Patzy” Svensson – lämnat av medicinska skäl.

Sami Jakobsson – raggare och lastbilschaufför. Sami drog stora rubriker redan innan programmet startade, på grund av sitt dekadenta leverne. Han sig dock vara en underhållande typ, och är i dagsläget stark favorit till segern. 

Jessica Pamlin – lämnade showen av personliga skäl.

Lennie Hansson – arbetar till vardags som inköpare, och är ungefär lika spännande som hans jobbtitel låter. Väldigt sympatisk dock. 

Martin Forsten – uppfyller drömmen om den sexiga snickaren. En storfavorit bland tjejerna, och kommer eventuellt ha gått laget runt innan säsongen är slut. Just nu håller han ihop med Jasmine. 

Victoria Klöfver Rama – flygvärdinna med en otrolig social kompetens. Kom in sent, men fann sig snabbt en plats i gänget. Kul tjej. 

Joakim Lundell – gästspelade i några dygn i Big Brother huset, men fick sedan lämna, då han agerade mullvad. 

Frida Skoglund – kom in sent i huset. Jobbar med vin, och det är också detta hon kommer att sakna mest i huset. Ganska beige tjej som inte riktigt kommit in i gänget. Sämst odds av alla för tillfället. 

Philip Weselhoff – kom in sent, och blev tidigt utröstad av tittarna

Big Brother 2020

Vem är din favorit Big Brother deltagare?

Om Big Brother

Big Brother är en realitysåpa som stänger in ett antal deltagare tillsammans i ett hus. Varje vecka sker en omröstning där en deltagare röstas ut av tittarna, och därmed får denne lämna huset. Målet är att bli siste man kvar i huset – och hela Big Brother säsongen är klar på 100 dagar. 

Under tiden deltagarna befinner sig i huset kommer dessa att filmas live 24/7, och det bästa som hänt varje dag kommer därefter att klippas ihop till ett entimmesavsnitt som sänds på kvällen. 

Big Brother sändes för första gånger i Sverige år 2000 och ses av många som urmodern till alla realitysåpor som sänds idag. 

Tidigare vinnare av Big Brother

Det är få vinnare som gjort något betydande avtryck bland våra små grå, och den enda Big Brothervinnaren som egentligen är värd att nämna är Carolina Gynning. Hon vann den fjärde säsongen av Big Brother, år 2004, och har sedan dess fått en fin karriär och gjort sig ett stort namn i Sverige, både som modell, programledare och designer/konstnär. 

FAQ – Big Brother

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna kring Big Brother, vi hoppas du hittar svaret på just din fråga!

När och var sänds Big Brother?

Tisdagar-Söndagar kl 19.00, och Måndagar kl 21.00 (veckofinal) i TV4play, Cmore och Sjuan. Det går även att streama live dygnet runt, för den som har ett konto hos Cmore. 

Kostar det något att rösta?

Nej, all röstning är gratis, och sker via TV4play och Cmores appar. 

Kan jag betta på Big Brother?

Ja, du finner Big Brother odds 2020 hos bland annat Betsafe. Mer om detta ovan. 

Kommer det att släppas någon Big Brother låt i år?

Inget säkert, men självklart något vi hoppas på!

Vem vinner Big Brother?

NordicBet logga

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.