Expekt gif
-
-
 Tid för uttag: 24 timmar
Har Svensk Spellicens!

Expekt Recension

Inne hos giganten Expekt så finns det ofantliga mängder odds att spela på. Spelbolaget följer en hård bevakning kring betting i Sverige, England, Tyskland, Italien tillsammans med ligor från alla världens hörn. Hittar du det inte hos Expekt så hittar du det ingenstans brukar man säga. Expekt bjuder nya spelare på en bonus som a perfekt för dig som vill testa deras ultimata bettingsida gratis med välkomstbonus. Välkommen in till en av Sveriges mest omtyckta bettingsajt online!

För att registrera dig på Expekt så är det hur enkelt som helst för dig att klicka dig vidare härifrån till Expekt. Där kommer du mötas av en fräsch hemsida med snygg design och ett grymt spelutbud. Du kommer enkelt kunna hitta dit där du registrerar ditt spelkonto. Detta spelkonto kommer du sedan att kunna använda dig av varje dag, dygnet runt under årets alla dagar.

Spellicensen är utfärdad på Malta och närmare bestämt av Malta Gaming Authority (MGA). Vad det innebär för dig som spelare är att du aldrig behöver skatta på dina vinster, vilket man som spelare ju givetvis alltid uppskattar. 100 % skattefria vinster hos Expekt alltså!

Odds hos Expekt

Expekt kan jämföras med den gamle gubben till granne som alltid funnits där med en hjälpande hand när du behövt. Spelbolagsjätten grundades redan i slutet på 90-talet och är således en av de riktigt rutinerade och etablerade aktörerna inom svensk spelindustri. Med rutin kommer klass och det är något Expekt alltid bjuder på.

Ett otroligt väletablerat bolag

Man har varit med från starten när sports betting blev stort på riktigt men mycket har förändrats sedan dess. Förmågan att ständigt förnya sig själva är en utav huvudanledningarna till att Expekt lyckats ligga kvar på toppen. Rutinen och det gigantiska spelutbudet kombinerat med en enkel och lättnavigerad sida; där får Expekt Bullseye . Det är därför kul att i dessa moderna tider kunna applicera det gamla talesättet ”gammal är äldst”.

På Expekt kan du spela på allsvensk fotboll, Premier League, Champions League, NHL, Serie A, NBA, NFL, SHL och mycket mer. Spela live eller pre game, valet är helt och hållet ditt! Om du vill spela på det gamla klassiska 1, x, 2 så går det utmärkt att göra det. Vill du bort från de klassiska marknaderna kan du prova på något av spelsystemen som slagit igenom fullständigt, exempelvis hur många hörnor som kommer inträffa eller vem som får nästa inkast. Det är bara du som sätter gränsen på vad du vill spela hos Expekt!

Du har även möjlighet att använda cash out-funktionen som bygger på att du kan stänga ner ditt spel innan matchen är slut. Den här möjligheten finns inte på alla spel utan det beror på matchens utgång och vilken typ av spel du har lagt. På de flesta spel har du chansen att använda CashOut och då kan du alltså plocka ut din vinst innan domaren blåst i pipan och matchen är slut. Naturligtvis blir din vinst inte lika stor som efter en avslutad match, men är det så att du känner att ditt spel är på väg käpprätt åt skogen är det helt suveränt att ha möjligheten att avsluta i förtid och ändå gå plus på ditt lagda spel.

Expekt - Logo

Expekt i Mobilen

Eftersom vi lever i en värld av ständig digital utveckling är det numera en självklarhet att kunna betta i mobilen. Detta har inte gått en rutinerad herre som Expekt obemärkt förbi. Trenden är inte så konstig eftersom de olika spelbolagens användare idag använder mobiltelefonen till i princip allt som finns i vår värld. Att spela på hela världens sport direkt i din mobil är det smidigaste och enligt oss det roligaste sättet att spela på odds och betting. Det finns en lång rad med spelsajter som erbjuder dig att spela direkt i din mobiltelefon, och vi kan gladeligen meddela att Expekt är en av de spelsajter som har valt att satsa på mobilbetting. Nu kan du som spelare lugnt och stilla luta dig tillbaka och hitta de odds som verkligen faller dig i smak. Oavsett om du ligger på sjukhus, sitter i en bilkö, matkö eller sitter på väg hem på bussen och inte har någonting att göra, så har Expekt lösningen på din tristess. Du slipper därför missa odds som hade kunnat resultera i att du fick lite extraklirr i kassan!

Kundtjänst i världsklass

Support & hjälp hos Expekt

Är det något du undrar över finns Expekts gedigna kundtjänst där för dig. Årets alla dagar kan du kontakta de välutbildade medarbetarna via chatt, mail eller telefon. För dig som vill ha snabbast möjliga service rekommenderas Live-chatten. Då pratar du direkt med en medarbetare och får hjälp på sekunden. För dig som inte är den vassaste på tangentbordet, eller föredrar lite mer old school things i livet, finns det som sagt andra alternativ.

Vissa gillar att kunna para ihop en röst med en människa och om du gör det så är det bara att ta upp din telefon, mata in numret, för att sedan bemötas på bästa möjliga sätt. Alla medarbetare har genomgått en tuff utbildning i service och ansvarsfullt spelande för att kunna hålla den enormt höga nivå som Expekt och dess kunder kräver. Resultatet blir en support som är något extra för alla kunder!

Har du lite längre eller mer komplexa ärenden som kräver att du verkligen formulerar dig rätt? Isåfall finns möjligheten att maila till Expekts kundtjänst. Du får svar så fort som möjligt och kan därefter fortsätta koppla av för vi vågar garantera att du säkerligen får den hjälp du behöver. Var aldrig rädd för att ställa en så kallad ”dum” fråga! Hos Expekt finns inga dumma frågor utan kundtjänsten är alltid tillgänglig för dig!

Avslutningsvis om Expekt

Summan av kardemumman är att Expekt är en bettingsida som fyller upp alla våra krav. Man har ett utbud som är väldigt svårt för konkurrenterna att matcha och ibland mer därtill.