Unibet offer Ruhr-derby - Borussia Dortmund - FC Schalke

50 kr i insats på Dortmund kan ge dig 500 kr i vinst

Inför helgens omstart av Bundesliga har Unibet plockat fram ett riktigt fint erbjudande för alla nya spelare. Erbjudandet gäller den hetaste matchen i helgen som spelas mellan Borussia Dortmund och Schalke 04, i det som kallas Ruhr-derbyt. Matchen startar på lördag 16 maj, kl:15:30.

Unibet offer Borrussia Dortmund - Schalke 04
Boostat odds för nya spelare på klassiska Ruhr-derbyt!
Gå på denna länk eller klicka på bilden ovan för att ta del av erbjudandet

För att ta del av erbjudandet på enklast möjliga vis följer du stegen nedan

 1. Skapa ett spelkonto hos Unibet

  Gå på denna länk eller eller så klickar du på bilden ovanför för att komma till startsidan

 2. Gör din första insättning

  Sätt in minst 50 kr för att ta del av erbjudandet.

 3. Lägg ditt spel på Borussia Dortmund

  Placera ditt spel på marknaden 1X2 med Borussia Dortmund som vinnare innan matchstart.

 4. Om du vinner!

  Dina vinster kommer att betalas ut i cash och free bets.

Perfekt omstart med Ruhr-derbyt

Det klassiska Ruhr-derbyt sträcker sig nästan 100 år bakåt i tiden. Den första matchen spelades 1925. Vad passar inte bättre än att dra igång Bundesliga igen med en såpass betydelsefull match. Borussia Dortmund kommer att få klara sig utan sina mittfältare Marco Reus, Emre Can och Axel Witsel. Tunga avbräck, men det finns fortfarande massa kvalité att ställa ut. Laget gick riktigt fint i ligan innan uppehållet med fyra raka vinster. Desto sämre form hade Schalke innan ligan tog paus då de inte vunnit en match sedan 17 januari. Dessutom har de inte en lika bred och kvalitativ trupp som Dortmund.

Ett derby Dortmund borde vinna

Med tanke på att det har varit ett uppehåll på drygt två månader nu när ligan drar igång igen är inget av lagen i matchform såklart. Men det finns stora skillnader mellan lagen och i de offensiva leden skåpar Borussia Dortmund ut sin motståndare med hästlängder eftersom att både Jadon Sancho och Erling-Braut Haaland tillhör världens mest spännande framtidslöften. Vi har Tidigare sett Haaland göra mål mot PSG, Liverpool och andra storlag. Vi ser att det bara kan sluta på ett sätt även om det är ett derby. Det är en match Haaland kommer att stortrivas i.

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.