500 kr att spela för hos Folkeautomaten

Emil Forsberg

RB Leipzig gick inför denna säsong upp i Bundesliga efter en mycket imponerande insats i 2. Bundesliga. Att man sedan skulle gå obesegrade under de 11 första omgångarna i högstaligan var det inte många som trodde. Nu leder man Bundesliga före lag som Bayern München och Borussia Dortmund och frågan är hur länge denna vansinniga form håller i sig. Ikväll reser man till Freiburg för en tuff bortamatch, spela på matchen hos Folkeautomaten!

 

Freiburg – RB Leipzig | Avspark 20.30

Emil Forsberg har denna säsong signerats för fem mål redan efter tio spelade matcher, en prestation som gett eko över hela fotbollseuropa. Svensken har visat upp ett spel som för tankarna tillbaka till Fredrik Ljungbergs glansdagar i Arsenal. Liksom Forsberg så har hela RB Leipzig gått över förväntan och har efter 11 omgångar resultatraden 8-3-0 med målskillnaden 23-9.

Ikväll beger man sig till Freiburg för match mot den tyska ligatian. Freiburg hade inför matchen mot Wolfsburg den 5:e november gått obesegrade på hemmaplan, nu är det upp till bevis om man kan sätta stopp för ligans mest formstarka lag.

Övriga lag i toppen, Bayern München och Borussia Dortmund spelar sina matcher under morgondagen. Vinst för RB Leipzig ikväll och man skulle sätta press på storlagen. Spela på helgens Bundesliga-matcher hos Folkeautomaten där alla nya spelare just nu kan hämta ut upp till 500 kr i bonus. Kvällens match förväntas bli jämn men samtidigt känns 1.95 på gästerna aningen för högt. När man erbjuds knappa två gånger pengarna på ligaledarna kan vi inte låta bli att testa med en slant.

 

Kvällens spel: RB Leipzig @Folkeautomaten

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.