Elfsborg spelas till ett fint odds hos 21bet!

Elfsborg Hammarby

Elfsborg tar emot Hammarby i ett riktigt mittenmöte. Elfsborg ligger på 7:e plats och Hammarby på 8:e, och det skiljer endast en poäng mellan lagen. Båda lagen kommer till dagens match med en 3-1-seger i bagaget.

 

Två formstarka lag gör upp om poängen

Elfsborg kommer från en mycket stark insats mot Norrköping på bortaplan. Elfsborg lyckades efter två snabba mål innan paus vinna med 1-3. Boråslaget har just nu sex raka matcher i Allsvenskan utan förlust och är ett av allsvenskans formstarkaste lag. På hemmaplan har Elfsborg varit starka den här säsongen och har tre raka vinster. Elfsborg saknar Lasse Nilsson och Rami Kaib men har i övrigt full trupp.

Dagens bortalag Hammarby har endast en förlust på senaste sju matcherna och vann senast mot Örebro på hemmaplan med 3-1. Hammarby huserar i mitten och kan vid seger klättra till sjätte plats och på allvar vara med i toppen. På bortaplan har Hammarby varit ganska svaga den här säsongen, laget har endast vunnit en av senaste fem bortamatcherna. Hammarby saknar inga av sina viktigaste spelare till dagens match och ställer bästa möjliga startelva.

 

Jämn match att vänta?

Både Hammarby och Elfsborg behöver vinna idag för att kunna hänga på i toppen. Varken Elfsborg eller Hammarby saknar några viktiga spelare och kommer kunna starta med bästa möjliga elva. Elfsborg har varit väldigt starka på hemmaplan den här säsongen medan Hammarby har varit svaga på bortaplan. Fördelen med hemmaplan kommer spela stor roll ikväll. Spela att Elfsborg vinner till oddset 1,85 hos 21bet. 21bet erbjuder just nu en bonus som ger 100% upp till 500kr.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.