Tottenham - Southampton FA-cup 4th round

Få bästa oddsen på FA-cup returmötet mellan Spurs och Saints!

På onsdag 5/2 sparkar returmötet i FA-cupens fjärde runda igång kl:20:45 på kvällen. Matchen spelas i London på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham Hotspur - Southampton - FA-cup
Gäller för nya spelare!

Tottenham kommer till matchen efter den förlösande segern mot Premier League-tvåan Manchester City på söndagskvällen. Segern var verkligen oerhört välkommen efter att Tottenham under en längre period sett mer eller mindre håglösa ut. En sån seger kan betyda mycket eftersom det även var mot ett av de senare årens bästa lag i Premier League. Det var en fin laginsats som tog laget till de tre viktiga poängen och med laginsats menar vi att hela laget gav allt defensivt för att hålla nere siffrorna. Då räknar vi även med Lloris som kanske stod för hela vändningen när han räddade Gundogans straff.

Bergwijn – Mål direkt

Januarivärvningen Steven Bergwijn gjorde succé direkt när han gjorde Londonlagets första mål på en snygg volleyträff. Andra målet kom genom den supersnabbe Son som är livsfarlig så fort han får ett skottläge. Det var lite si och så med Cityförsvaret då det märktes att de saknar sin klippa Aymeric Laporte. För att återgå till Son så gäller det att han är lika het mot Saints i FA-cupen om Spurs ska gå vidare. Southampton har nämligen gått riktigt bra i ligan under de senaste matcherna och har tagit fem vinster på deras senast åtta spelade.

Southampton bra mot Pool

Southampton tog även med sig sin grymma form i helgens möte mot Liverpool, åtminstone i första halvlek. Det såg även ett tag ut som att de skulle bli det första laget att slå serieledarna på deras egen bakgård till och med. Det blev dock inte så. Det var nämligen bara i första halvleken de orkade hålla samma tempo som Liverpool. För andra halvlek var helt och hållet tillägnad det röda Merseysidelaget som ganska enkelt seglade iväg till vinnarsiffrorna 4-0. Så även om det var en tung förlust för Saints har vi sett glimtar av vad laget kan göra i sina bästa stunder.

Mourinho har stabiliserat defensiven

Danny Ings har gått riktigt bra den här säsongen och hittat målet hela 14 gånger i ligan, men inte en enda gång hittills i FA-cupen. Onekligen är han kapabel att göra mål oavsett statistiken i cupen. Men det kan bli svårt för Saints att få till det eftersom att Mourinho verkar ha fått de defensiva bitarna att falla på plats. Vi lägger därför vårat tips på att det slutligen blir Tottenham Hotspur som tar sig vidare i FA-cupen. När det defensiva fungerar kan Tottenham bli extremt farliga med sitt produktiva anfall.

Betsson logga
FA-cup oddsa med Betsson!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.