Hackar maskineriet igen för Pep

Manchester City fick bara oavgjort mot Crystal Palace senast men i kvällens match hemma mot Watford finns chansen för omedelbar revansch för Pep och hans mannar. Trots tunga avbräck är City enorma favoriter och bör enkelt smula sönder Watford hemma på Etihad.

Obesegrade City har gått som ett tåg hela hösten och nu när den mest intensiva delen av säsongen lider mot sitt slut kan Pep börja det nya året med en betryggande ledning på 12 poäng trots en match mindre spelad än tvåan och lokalrivalen Manchester United.

Fortfarande obesegrade

City hade 19 raka segrar inför matchen mot Crystal Palace som avslutade året 2017. Guardiola hade möjligheten att tangera sitt eget rekord från tiden i Bayern men ett vilt kämpande Palace ville annat. Det var till och med nära att Palace skulle få med sig alla tre poängen men straffen på övertid brändes av Luka Milivojevic.

Förutom poängtappet drabbades lagets bästa spelare 2017 Kevin de Bruyne av en vadskada och missar kvällens match vilket även Gabriel Jesus gör efter att också ha blivit skadad mot Palace. Även Kompany och mittfältsmotorn David Silva missar matchen och sedan tidigare är korsbandsskadade Benjamin Mendy borta.

Hämta Bonus

Bortalaget Watford har även de en hel del avbräck inför deras tuffaste prövning hittills. Formen är inte heller den bästa med endast en seger på de åtta senaste matcherna. Trots det ligger Watford på tionde plats men det är tack vare den starka inledningen på säsongen.

Oddsa hos Bethard

Vill du spela på kvällens drabbning eller annan Premier League fotboll? Kanske föredrar du någon annan sport men älskar betting? Bethard har alltid höga odds vilket har gjort spelbolaget oerhört uppskattat bland betting lovers från hela världen. Är du inte redan medlem väntar dessutom en riktigt maxad välkomstbonus som gör att du får en komplett start på ditt bettande. Ta del av 100% välkomstbonus upp till 1400 kr. Har du vad som krävs för att ta hem nästa vinst?

Bethard

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.