Malmö FF

Malmö FF Fortsätter gå rent – sjätte raka vinsten!

Under söndagen var det dags igen för den så åtråvärda Svenska Cupen. Matchen var tänkte att börja 15:00, men av ett otroligt snöoväder som vällde in under lunchen så valde man att flytta fram matchen till 19:00. Malmö tällde upp med starkast möjliga trupp: Dahlin – Vindheim, Bengtsson, Nielsen, Safari – Rieks, Bachirou, Lewicki, Svanberg – Strandberg, Jeremejeff. Och det var aldrig några som helt problem för laget som tog tag i taktpinnen från första början. Matchen slutade också 0-3 till de himmelsblå efter mål av Jeremejeff, Strandberg & Rasmus Bengtsson. Nu väntar en direkt avgörande match på söndag hemma på Malmö IP mot brommapojkarna. Men innan dess så har vi en hel del fotboll kvar att vänta på. Närmast hittar vi spännande FA-Cupmatcher mellan Swansea City – Sheffield Wednesday. Dagen efter är det Tottenham Hotspur – Rochdale. Matcherna spelas 21:05 resp. 20:45.

Träningsmatch väntar mot Roskilde

Inför stundande seriefinal har malmö på tisdags förmiddagen en träningsmatch mot Roskilde. Däremot är det ett reservlag och i grunden handlar det om att ge samtliga spelare speltid. Exempelvis Traustasson & Binaku som bägge missat mycket under försäsongen. Matchen startar 14:30 och kan ses på sydsvenskan.

hämta bonus hos interwetten här!

Om vi återigen blickar tillbaka mot FA-cupen å koncentrerar oss på matchen mellan Tottenham – Rochdale så är det ett Tottenham som haft ett väldigt tufft schema. Efter att ha mött Manchester United, Liverpool & Arsenal, vilket reulterade i totalt 7 poäng av 9 möjliga, så var det dags för ett kanske inte lika glamoröst möte när spurs i söndags spelade borta mot Crystal Palace. Laget lyckades däremot hålla sig till den tilltänkta planen och kunde därför resa hem med 1-0 och tre nya färska poäng i bagaget.

Nu återstår dock ännu ett möte som också kan vara svårt att motivera sig till. Dock är det FA-Cupen som gäller och Harry Kane & Co. har ett ypperligt läge att kunna ro hem denna titeln.

Paris SG får klara sig utan Neymar Jr.

En match som också är oerhört spännande hittar vi i den franska cupen, mellan Paris Saint Germain och Marseille. Bägge lagen möttes i söndags och slutade med en 3-0 vinst för Paris-laget. Nu är det däremot dags för den franska Cupen och vi kan mycket väl få komma att se ett revanchsuget Marseille. Dessutom står det nu klart att Neymar uppges vara borta i två månader då han dragit på sig en skada. Dock ska det egentligen inte vara några större problem för psg då man innehar en rad kvalitetssspelare som mycket väl kan axla hans roll på anfallet.

Vill du spela på någon av matcherna så går det jättebra att göra det hos interwetten. Just nu får du en grym välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor! Bli medlem redan nu och hämta din bonus!

interwetten bonus

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.