Newcastle Möter Arsenal på St James Park!

Efter en riktigt bra 0-0 match mot Liverpool I måndags så måste nästan Arsenal känna sig lite pressade att vinna en match som den här. Visst Newcastle borta är inte en lätt match men om man ska vara en seriös konkurrent till Chelsea och Manchester City är det bara vinst som gäller.
Newcastle har startat säsongen med 2 oavgjorda och en förlust. Den senaste matchen spelade dem väldigt bra mot Manchester United och kunde ta en pinne på Old Trafford.

arsenal-betting-newcastle

Lagform

Arsenal har startat säsongen betydligt sämre än vad många trodde på förhand. Med endast en vinst på 3 matcher. Det står helt enkelt väldigt mycket på spel i lördagens match. Newcastle vill ta sin första vinst för säsongen och det hade ju inte vart fel att vinna mot ett topplag framför hemmafansen. Om Arsenal spelar som dem gjort i början av matchen mot Crystal Palace och som i början och hela andra halvlek mot Liverpool då kommer det bli en match som inte Newcastle kommer komma ut vinnande ur.

Skadeläget i Arsenal verkar vara rätt okej om man kollar på anfallet men försvaret är lika bra. Dem som fortfarande är borta är Jack Wilshere, Danny Welbeck. Det ser även ut som att Arsenals mittbackar per Mertesacker och Laurent Koscielny inte kommer att spela I Lördagens match.
Det kommer istället handla om hur Gabriel och Chambers kommer klara av Newcastles anfall. Newcastle kommer förmodligen att få tillbaka sin anfallare Moussa Sissoko och det är en riktigt viktig spelare om man vinna matchen. Annars ser det väldigt bra ut i skadeläget i Newcastle.

Hur det kommer sluta på lördag beror helt och hållet på om Newcastle klarar av Arsenals anfall i början av matchen, om Arsenal får in ett tidigt mål är det nog ridån ner för Newcastle.För Arsenals del kommer mycket hänga på försvaret och hur Petr Chech kommer att spela. Alla vet vilken bra målvakt det är men då får det inte bli som första matchen på Emirates. Det såg även väldigt darrigt ut i Arsenals backlinje stundtals i matchen mot Liverpool och det är någonting som det måste bli ändring på.

Hur jag tror atchen kommer sluta?
Tyvärr för Newcastles del så blir det nog inte någon poäng på lördag. Arsenal är helt enkelt för starka i år. Så mitt tips är en enkel 2:a
Oddsen på matchen:
Bet365: Newcastle 5,50 Oavgjort 4,00 Arsenal 1,57
Bethard: Newcastle 5,60 Oavgjort 3,80 Arsenal 1,58

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.