Tre kronor

OS: Får Dahlin chansen i Tre Kronors andra gruppspelsmatch?

Idag 13:10 (svensk tid) är det nedsläpp mellan Tre kronor och Tyskland. Sverige har börjat turneringen bra och vann övertygande i den första matchen då man mötte Norge. Slutresultatet skrevs till slut 4-0 i en match där sverige styrde matchen från början till slut. Därför ska det bli spännande att se va man kan hitta på när Tyskland står som motståndare. Man är för tillfället favoriter att kunna ta hem gruppsegern. Nedsläpp idag 13:10

Tyskland hade en tuff inledning av de olympiska spelen. Men fick storstryk mot Finland i premiären med hela 5-2. Motståndet denna gång är minst lika tufft, om inte tuffare. Rasmus Dahlin gjorde ett ypperligt VM med J20 Landslaget och var en av anledningarna till att man kom ända till final. Dessvärre visade sig kanada vara ett nummer för stort och småkronorna.

Gör Rasmus Dahlin debut idag?

Den unge försvarsspelaren fick ingen istid i premiären och därför är frågan om vi inte får se 17-åringen i dagens match. Rasmus Dahlin började sin karriär i Lidköping och gjorde som 13-åring hela 23 poäng på 13 matcher när han gjorde sin debutsäsong i U16 för Lidköping. Drefter har karriären gått spikrakt uppåt och som ordinarie i Frölundas A-lag när man är 17 år. Ja, då förstår vem som helst att det finns många NHL-klubbar som vill ha hans underskrift.

Hämta oddsboost hos betfair här!

Att göra 23 poäng på 13 matcher som back är något som sticker ut enormt mycket. Experter jämför honom redan som nästa Lidström & Erik Karlsson. Och som 17-åring ha vunnit ett VM-silver samt Champions Hockey League så har man redan gjort ett stort avtryck.

Äntligen dags för Svenska Cupen!

En annan viktig match är premiären av Svenska Cupen som startar på söndag. På grund av Europa League slutspel så tjuvstartade cupen redan i fredags då Östersund mötte Trelleborgs FF. Matchen vann Östersund med klara 3-0.

Malmö har under försäsongen gjort precis det man ska göra och krossat motståndet som kommit i vägen. Senast mötte man DC United i en match som hade det mesta. Di blåe hade spelet och var stundtals överlägsna. Dessvärre fick man inte målen med sig och därför var det en sten som släppte när man i den 76:e minuten gjorde ett byte. In kom Carlos Strandberg och gjorde precis det han skulle, nämligen både en kvittering och sedermera avgjorde matchen med sitt 2-1-mål.

Inför söndagens drabbning mot Dalkurd FF så känns det riktigt bra. Traustasson ser också ut att på allvar vara med och slåss om en plats på yttermittfältet. Just nu innehas kanten av Mattias Svanberg. 18-åringen har också sett pigg ut i år och frågan är om vi inte kan få se 19-åringens genombrått iår.

Oavsett vad så kommer det bli två spännade matcher som vi har framföross. Och vill du spela på Någon av dessa matcherna så rekommenderar vi att du gör det hos Betfair. Just nu får alla nya kunder ett erbjudande gällande dagens match. Man har till dagens match boostat oddsen. Som ny kund får du hela 6.0 ggr pengarna på att sverige vinner matchen, vilket är otroligt högt. Dock ska du vara medveten om att högsta insats är 50 kronor.

Betfair LOGO