Betfair MFF

Rejäl odds boost när Malmö går för andra stjärnan

Ettan mot jumbon när Halmstad BK kommer på besök till Swedbank Stadion för möte med mesta mästarna Malmö FF. Matchen bör bara kunna sluta på ett sätt – med seger för MFF – och trots detta erbjuder Betfair boostat odds på seger för Malmö.

MFF har kanske inte imponerat hela säsongen men ändå ligger Di blåe med betryggande avstånd ner till Djurgården. Det här tappar aldrig Malmö och när det är jumbon som kommer på besök kan ni förvänta er en riktig målfest för ledarna av Marathon-tabellen.

Hyfsat hemmafacit för Di blåe

Förra hemmamatchen spöade Malmö gulklädda Elfsborg med hela 6-0 – en match som blev droppen för guliganerna och innebar att tränaren Magnus Haglund fick lämna med omedelbar verkan. Malmös tränare Magnus Pehrsson sitter nog säkrare även om förtroendet hos supportrarna inte är det bästa – trots att laget i princip säkrat SM-guldet och snart får tillbaka den andra stjärnan på bröstet.

Hämta Bonus

Mot Halmstad skulle det vara mer än förvånande om MFF inte tar alla tre poäng väldigt komfortabelt. På de fyra senaste matcherna på Swedbank har laget stått för otroliga 18 mål och bara släppt in 2. Därför kan ni räkna med seger för MFF när det är jumbon som står för motståndet.

Boostat odds på betfair

Betfair är ett bra alternativ när du ska spela på allsvensk fotboll. De har alltid en skön bonus i sin maxade sportsbook. Inför matchen mellan MFF och Halmstad BK har spelbolaget boostat oddsen på seger för Malmö rejält. I vanliga fall ligger oddsen på 1,15 men inför denna matchen har Betfair höjt oddsen till hela 5,0 gånger pengarna. Erbjudandet gäller för nya kunder och är helgens kanske bästa spel. Så här gör du för att få tillgång till erbjudandet:

  • Skapa ett konto hos Betfair och använd koden ZFBM54
  • Lägg ett spel på Malmö FF som segrare mot Halmstad (maximal insats 100 kr)
  • Vinner MFF får du din insats tillbaka i kontanter och övrigt beloppBesök Betfair på direkten för mer information

Betfair

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.