Boostade odds

Få boostade CL odds hos 888 Sport

På förhand ett av de absolut jämnaste mötena som äger rum i åttondelsfinalerna. Atleti och Juventus spelade i samma grupp 2014-15 i Champions League, ett av mötena slutade 0-0, den andra matchen vann Athletico med 1-0. Vi har ett Juventus som rustat för inget annat i sikte än CL pokalen. Den stora skillnaden sen de möttes senast och för första gången i Champions League sammanhang är att Ronaldo numera spelar för Juventus. Ronaldo har gjort 22 mål totalt mot Athletico. I Athletico har vi Griezmann som gör en otroligt bra säsong i Atleti och han har gjort 4 mål på 6 matcher i Champions League. Vi kan se framemot två lag som håller två av världens bästa försvar göra upp i en vad det ser ut som på förhand oerhört jämn match.

888 Sport har snickrat ihop ett fantastiskt generöst erbjudande för den som inte har ett konto redan.

För dig som är sugen på att skapa ett konto hos 888 Sport finns det inte ett bättre tillfälle än nu. Du får nämligen boostade odds på hela 16.00 oavsett om du väljer att lägga ditt bet på Atleti eller Juventus. Rejält boostade odds oavsett vilket lag du tror kommer att vinna alltså. Inte nog med det:

Du får 500% upp till 500 SEK i insättningsbonus och boostade odds på 16.00 oavsett vilket lag du väljer att lägga ditt bet på!

När du gör din första insättning hos 888 Sport måste du använda dig av koden: 888BO för att erbjudandet ska gälla.

Här kan du spela din oddsboost innan matchen startar

  • Erbjudandet är endast tillför nyregistrerade kunder som gör sin första insättning hos 888.
  • Erbjudandet gäller endast med insättningskoden: 888BO.
  • Det är inte tillåtet att använda bonuspengar när du lägger ditt spel med boostade odds. Endast riktiga pengar räknas för att erbjudandet ska gälla.
  • När du lägger ditt spel räknas inte mer än 50 SEK in för de boostade oddsen. Resterande pengar vid en eventuell vinst räknas som vanligt odds.
  • Tänk på att du lägger rätt spel första gången eftersom det är ditt första spel som räknas för kampanjen.
  • Bara singelbets räknas till kampanjen.

För att se 888’s fullständiga regler och villkor följ länken här,  tryck på ”Regler och villkor gäller” knappen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.