Spela Zlatan som skytteligavinnare hos Betway

Övergångscirkusen är i full gång och det ena ryktet avlöser det andra. Vi har redan bjudits på några spännande transfers som verkligen kan komma att bli betydelsefulla för nästa säsong. Den största och mest uppmärksammade flytten har våran före detta svenska landslagsstjärna Zlatan Ibrahimovic stått för. Att han skulle lämna Paris Saint-Germain stod klart sedan länge men nästa klubbadress var fortfarande oklart, fram till för någon vecka sedan när Manchester United gick ut med att man lockat till sig svensken.

 

Succé eller flopp för Zlatan Ibrahimovic?

Väntan är stor efter att se Zlatan Ibrahimovic äntra gräsmattan på Old Trafford när Premier League drar igång den 13:e augusti. Ska svensken kunna upprepa succén ifrån senaste säsongen i Paris eller ska den Engelska ligafotbollen visa sig vara för tuff och krävande för den nu 34-åriga stjärnan.

Redan nu kan du spela på hur det kommer att gå för Zlatan Ibrahimovic under hans första säsong på de brittiska öarna. Kan han rentutav bli ligans bästa målskytt eller ska framgångssagan ta slut här?

 

Zlatan Ibrahimovic vinner Premier League Golden Boot 2016/17

Vinner                  21.00

 

Zlatan Ibrahimovic Premier League 2016/17, antal mål

Under 17.5 mål                 1.72

Över 17.5                             2.00

 

Tror du på en svensk succé i Premier League så är 21 gånger pengarna på Zlatan som skytteligavinnare ett klart intressant spel. Kolla in samtliga spel på Betway nu, både långtidsspel men också spel på samtliga matcher under den första omgången.

Spela hos Betway!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.