Tottenham Spurs

Champions League: Tufft möte när Juventus får besök av Tottenham!

Under tisdagskvällen är det återigen dags för Champions League-hymnen att återigen dåna över en rad fotbollsarenor världen över. Första Arenan är ingen mindre än Allianz Stadium och matchen mellan Juventus och Tottenham. Avspark 20:45

Tufft spelschema för spurs

Harry Kane och Tottenham har haft ett riktigt tufft spelschema under den senaste tiden. I slutet av Januari så kom Manchester United på besök. En match som tottenham hade från matchminut 1. Christian Eriksen lyckades redan efter 9 sekunder hitta nätet bakom David de Gea.

2-0 kom knappt en halvtimme spelad, och därför kändes matchen redan då avgjord. Slutresultatet sattes därför till 2-0 och inledningen av de fyra tuffaste matcherna i säsongen var avklarad.

Sedan åkte man till Anfield för ett möte mot Liverpool. Liverpool Blev dock ett riktigt tufft motstånd och det krävdes till slut en straff i den 95:e för att Kane & Co. Skulle åka med en poäng i bagaget. Matchen slutade alltså 2-2.

Hämta bonus hos 10Bet här!

Under lördagen vad det återigen dags för ett toppmöte då Arsenal kom på besök. Matchen i sig var chansfattig i alla fall under första halvlek. Det var på många sätt en riktigt hawaii fotboll som svängde fram och tillbaka. I den andra halvlek var det däremot Spurs som tog tag i taktpinnen. 1-0 hade kunnat slut både 3 & 4-0 om det inte vore för de miserabla avsluten. Däremot fick man välförtjänt 3 poäng med sig från mötet och  det skiljer nu 7 poäng mellan Spurs och Gunners. Det ska mycket till för att vi kommer få se Arsenal i Champions League nästa år.

På tal om Champions League så är det ju redan imorgon dags för åttondelsfinaler. Och Tottenham ska då möta de italienska mästarna Juventus.

Juventus otroliga form!

Juventus har gått otroligt starkt under säsongen och har tillsammans med Napoli tagit ett rejält grepp om första resp. andraplatsen. Faktum är att laget inte förlorat på nästan 3 månader. Senast laget förlorade var borta mot sampdoria i en match som slutade 3-2. Sedan dess har laget, med undantag för matchen mot Inter (0-0) gått rent. Därför ser vi med spänning framemot matchen imorgon (läs. Tisdag) som med all sannolikhet kommer bli en riktig urladdning lagen emellan. Det är två formstarka lag som kommer göra allt för att fortsätta vara kvar i jakten på Champions League-pokalen. Matchen sänds som vanligt hos Viasat där sändningen startar 20:00.

Förutom matchen mellan Juventus och Tottenham så spelar även Basel mot Manchester City. Basel har överraskat såhär långt in i turneringen, men mot Manchester City imorgon så ska man inte ha någon som helst chans. Manchester City har säsongen igenom varit otroligt starka och det ser på allvar ut som att Manchester City kan utmana om titeln i år.

Vill du spela på någon av dessa matcher, eller vill du spela på stundande Olympiska Spelen så rekommenderar vi dig att göra det på 10bet. Där hittar du ett grymt sportutbud med marknadshöga odds. Just nu får du dessutom en välkomstbonus på 100% upp till 2000 kronor.

10Bet small logo