Underspelet spelas i Serie A

10Bet spel bolag

Toppen mot botten i Serie A när Juventus välkomnar Palermo till Juventus Stadium under fredagskvällen. Ett möte som väl bara kan sluta på ett sätt om man får tro förhandsrapporterna. Juventus är obesegrade på hemmaplan denna säsong och trots en kommande Champions League-åttondelsfinal i tankarna så ska man städa av kvällens motståndare relativt enkelt.

 

På väg mot sjätte raka ligatiteln

Det ser inte ut att bli någon vidare spänning i säsongens Serie A. Juventus leder i skrivande stund ligan med 7 poäng och med en gryende form efter årsskiftet så ser det inte ut att finnas något lag som kan stoppa dem från att plocka hem den sjätte raka ligatiteln. Ikväll tar man emot ett utav ligans svagaste lag i form av Palermo och allt annat än en seger vore en skräll. Nog för att man har en kommande Champions League-match att tänka på men att man inte skulle klara av att slå Palermo hemma för det känns föga troligt.

Palermo, det före detta svensklaget, ligger på en 18:e-plats i tabellen med hela 8 poäng upp till säker mark. Ett gap som kommer bli otroligt svårt att ta igen under de 14 matcherna som återstår. 1–1 mot Palermo, följt utav 1–0 mot Crotone skulle kunna ge laget lite fart men detta följdes upp av en tung förlust senast mot Atalanta. Nu ser läget mörkt ut för Palermo, speciellt då man ikväll möter ligans i särklass bästa lag.

Vi kan räkna med en match där Juventus tar initiativet med en gång. Då man har en match i Champions League nästa vecka så kan man tänkas slå vakt om en eventuell ledning snarare än att gå för ytterligare mål framåt. Med det sagt så kan underspelet vara värt att testa, Under 3 mål finns att spela till 1.97 hos 10Bet!

 

Kvällens spel:

Juventus vs Palermo – Under 3 mål 1.97@10Bet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.