Leovegas sport
Sätt in 100 SEK och få 100 SEK matchat gratisspel
-
 Tid för uttag: 24 timmar

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se

spelpaus.se

Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Har Svensk Spellicens!

LeoVegas Recension

Frank Andersson var den stora vinnaren som i sin gren brottning tog flera guld under sin aktiva karriär. Han gav begreppet vinnare ett ansikte. Så när LeoVegas ville promota sin egna hemsida så var det inga tveksamheter om vem som skulle vara spelbolagets ansikte utåt och som grädde på moset är journalisten Patrick Ekwall med på ett hörn. LeoVegas har nu på allvar tagit klivet in på odds och betting. Du kan ta del av ett stort utbud av sporter från alla världens hörn. Allt på en plattform som tillhör marknadens snabbaste och mest lättanvända. LeoVegas är idag ett utav världens största spelbolag och kommer förmodligen att fortsätta växa ännu mer. Här kan du förvänta dig odds, kundtjänst, bonusar och design i världsklass.

I spelbolagets logga hittar du ett vackert lejon. Som symbol är det väldigt talande eftersom LeoVegas Sport verkligen är en gigant och härskare bland många spelsajter. Licensen och företaget finns på Malta vilket innebär att alla dina vinster är skattefria.

Odds och marknader hos LeoVegas

LeoVegas är som tidigare nämnt en av branschens allra största och det har spelbolaget blivit tack vare att ett odds- och spelutbud som få i världen kan matcha. Här kan du alltid hitta en sport som passar just dig och dina behov. Som hos många andra spelbolag ligger största fokuset på fotboll eftersom det är den största sporten i världen. Där kan du spela på de största ligorna och turneringarna som Premier League, Champions League och internationella mästerskap.  Det som är bra med LeoVegas är att man på kort tid har blivit så stora och etablerade. Samtidigt som utbudet ökat så har bettingsajten gjort det möjligt för sina kunder att betta på de lite lägre ligorna i seriesystemet. Därför kan du exempelvis tippa på ditt lokala fotbollslag om du vill det men även Champions League-finalen. Föredrar du att spela på andra sporter än fotboll finns det ett brett utbud att oddsa på. Exempelvis Amerikansk fotboll, Tennis, Ishockey, Schack m:fl är bara några av de sporter som ligger tillgängliga.

Många marknader ger större variation

Du kan spela på marknader som 1×2, moneyline, rätt resultat, över/under, handikappspel och mycket mer. Variationen är stor och varje match erbjuder i princip 100 olika marknader som du kan spela på.

Är du trött på vanligt spelande eller bara generellt uttråkad? Då borde du prova på LeoVegas Sports Live Betting där du spelar live på pågående matcher. Det är nästan en obeskrivlig känsla när du ser ditt bet sitta mitt under en pågående match. Betta på nästa målskytt, vilket lag som gör nästa mål, nästa hörna och massor av andra alternativ, det är du som sätter gränsen. LeoVegas Sport erbjuder nya matcher och turneringar varje dag för live betting och det är bara en av anledningarna till spelbolaget blivit så älskat.

LeoVegas betting bonus, villkor och omsättningskrav

Som ny kund hos LeoVegas kan du ta del av en riktigt bra bonus. För att du ska känna dig så välkommen som det bara går, erbjuder sajten en lite speciell välkomstbonus för sina nya spelare.

Så här ser välkomstbonusen ut: Sätt in 100 SEK och få 100 SEK matchat gratisspel

När du tar del av en bonus accepterar du reglerna och villkoren som är satta för just den valda bonusen.

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Kundtjänst och support hos LeoVegas

Skulle du ha några frågor eller stöta på problem så kan du alltid kontakta supporten hos LeoVegas. Supporten är bland den bästa som finns i hela spelbranschen och man har verkligen satsat på att spelarna ska ha det så bra som möjligt. Om du är den som vill ha ett snabbt svar utan att behöva vänta så gör du det bäst genom att skriva i livechatten. Där får du ett trevligt bemötande och där får du hjälp med precis allt som rör ditt spelande.

Om du inte är så van vid att skriva på tangenterna eller hellre vill prata med en person via telefon så går det också utmärkt. Här finns en extremt bra telefonlinje och supporten är otroligt trevliga och tillmötesgående. Om det skulle vara så att du har en stor fråga som kräver mycket text och som inte är så brådskande så går det utmärkt att skicka ett mejl till dem. Om du gör det så får du ofta ett välutvecklat och informativt svar tillbaka vilket gör att du kan känna dig trygg när du spelar.

De har öppet 24 timmar om dygnet under årets alla dagar och är givetvis svensktalande. Du når kundtjänsten via live chatt, telefon eller e-post. Smidigast är det att använda sig via chatten, där får du ett snabbt och informativt svar. Men oavsett vad du väljer så kommer du bli hur nöjd som helst och får service på yttersta nivå.

Kundtjänst den avgörande faktorn när många väljer spelbolag

Det spelar ingen roll vad frågorna handlar om, det kan vara frågor om din bonus, omsättningskrav, insättningsmetoder och så vidare. Alla frågor är välkomna och du som spelare tas givetvis på största allvar.

LeoVegas i mobilen

Nu kommer vi till en punkt som Leovegas har satsat hårt på, nämligen att spela via mobiltelefonen. Här är Leovegas otroligt duktiga och den mobila flexibiliteten har gjort att spelbolaget fått ta emot flera utmärkelser. Så när ni laddar ner deras applikation för att oddsa via mobilen kan ni räkna med en felfri app. Med appen blir det spelande betydligt mer flexibelt och du behöver inte släpa runt på en dator för att få tillgång till alla världens matcher. Appen finns där appar finns och om du mot förmodan inte skulle föredra att spela via en app kan du bara fylla i adressen i din mobila webbläsare. Grattis till er som är trötta på att stå i kassakön, på bussen osv. Nu är det slut på tråkiga stunder i livet.

leovegas odds

Den är snygg, allting laddar snabbt och allt utbud du hittar på datorn finns med även i mobilen eller i din surfplatta. Det är perfekt om du vill spela när du befinner dig live på matchen eller helt enkelt inte har tillgång till dator. Mobilversionen är tillgänglig med iPhone, Android och övriga operatörer. Så oavsett vad du har för smartphone så finns det alltig läge att bli en vinnare!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Därför är LeoVegas ett bra val

När du går in på hemsidan så möts du av en grymt snygg förstasida. Sedermera erbjuds grymt snabb plattform som är riktigt enkel och smidig att använda. Det blir roligare att spela och hela upplevelsen känns väldigt proffsig när du spelar. Dessutom erbjuds en grym bonus för nya spelare.Att de har två fina varianter på välkomstbonusen gör att du som spelare kan drömma dig bort mot miljonerna och storvinsterna oavsett vilken bonus du väljer.

Växer snabbare än en lejonunge

LeoVegas Sport jobbar hela tiden för att förbättra sig själva och det är ett växande företag. Därför kan du som spelare alltid känna dig trygg och säker när du spelar. Fördelarna är helt enkelt många och likaså är möjligheterna. Hos Leovegas är det enbart du själv som sätter gränserna.

Avslutningsvis hos LeoVegas

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men nu är väntan över och LeoVegas har äntligen tagit sig in på bettingmarknaden. Med en orange och stilren design, lättnavigerad plattform, en bra välkomstbonus och kampanjer samt en underbar kundtjänst borde ditt nästa bettingval vara LeoVegas. Så gillar du att betta så är tiden inne för att fullkomligt krossa marknaden.

Som ny kund får du dessutom ta del av en gedigen välkomstbonus, du kan live streama dina matcher och ta del av boostade odds. Därför bör du skapa ett konto hos LeoVegas och testa ifall lejonet är något för dig! 

Leovegas sport

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.