Der Klassiker Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Betta 50 kr på Dortmund med chans att vinna 1150 kr

På tisdag 26/5, 18:30 spelas det största mötet i Bundesliga när Borussia Dortmund tar emot värste rivalen Bayern Munchen på Signal Iduna Park. Om du sedan tidigare inte har ett konto hos 888Sport har du chans att ta del av ett riktigt fint erbjudande med förhöjda odds.

Rejält boostade odds på rivalmötet!
Klicka på denna länk eller bilden ovan för att ta del av erbjudandet!

Om du sedan tidigare inte har ett konto hos 888Sport kan du ta del av oddsboosten genom att följa stegen nedan.

 1. Skapa ett konto hos 888Sport

  För att komma till startsidan för erbjudandet kan du klicka på denna länk eller på bilden ovanför.

 2. Minsta insättning är 100 kr

  För att ta del av erbjudandet måste du göra en insättning på minst 100 kr.

 3. Ange bonuskod

  Viktigt att du använder bonuskoden 888BO i samband med din insättning.

 4. Lägg ditt spel på matchen

  Efter att insättningen med bonuskoden är genomförd väljer du själv om du vill placera spelet på Borussia Dortmund till oddset 23.00 eller Bayern Munchen till oddset 10.00.

Der Klassiker ser ut att bli jämnare än någonsin

Tyska Bundesligas största match, Der Klassiker är veckans stora händelse i fotbollsvärlden. På förhand är det ett väldigt jämnt möte. Båda lagen har gjort bra ifrån sig i de senaste matcherna, men Dortmund har kanske imponerat mer under de två matcher de spelat efter uppehållet då de hållt nollan och gjort hela sex mål framåt. Vi har redan tidigare sett vad deras anfallsvapen Håland är kapabel till när han smällt in mål bakom försvarare som Van Dijk i Liverpool. Men å andra sidan har vi den evigt målhungrige Lewandowski i Bayern. I båda lagen finns en hel uppsjö av stora stjärnor där flera än nämnde Håland och Lewandowski är kapabla att avgöra matchen.

Dortmund måste vinna för chans på ligatiteln

Det är extremt jämnt i toppen då Dortmund bara ligger fyra poäng bakom ledande Bayern Munchen. Dortmund kommer såklart att göra allt för att vinna matchen och vi tippar att de även kommer att göra det. Bayern är en maskin som börjar att ånga på i rätt riktning under Hans-Dieter Flick, men det har börjat uppenbara sig en del defensiva brister i lagbygget och med så farliga anfallare som Jadon Sancho och Erling-Braut Håland tippar vi att det kommer att ramla in del mål som slutligen räcker till en vinst för Borussia Dortmund.

Läs även våran analys av matchen här!