unibet boostade odds sverige england vm 2018

Få 20 gånger pengarna om Sverige slår England!

Våra svenska hjältar överträffar sig själva gång efter annan och frågan är om inte Party-Janne och grabbarna kan få fira ännu större triumfer? Alla nya medlemmar hos Unibet får 20 gånger pengarna om Sverige slår England och avancerar till semifinal i VM!

Två matcher ifrån en VM-final

Vi har snart slut på superlativ när vi ska hylla vårt älskade Blågult. Efter att gång efter annan ha varit uträknade redan i VM-kvalspelet är nu Janne Andersson och hans manskap framme i den första kvartsfinalen i ett Fotbolls-VM på 24 år för svensk del. Spelet har verkligen inte bländat på något sätt, men den lagsammanhållning och jävlar anamma som vårt svenska landslag visat upp i detta VM-slutspel är det nog inget annat lag som kan mäta sig med.

När nu England är nästa lag på tur att få känna på det svenska stålet går Unibet ut med en fin oddsboost där de höjer oddsen på svensk seger till hela 20.00 för sina nya medlemmar.

Hämta oddsboost hos Unibet

 

Två matcher ifrån en finalmatch och nog ska väl inte resan ta slut än? Spelar du för 50 kronor på att Sverige slår England och det blir förlust för svensk del behöver du inte misströsta. Du får nämligen 50 kronor i freebet som tröst! Du blir alltså en vinnare hur det än går för våra svenska hjältar men visst hade det varit fint att inte bara upprepa, utan överträffa sommaren -94?

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos Unibet genom länken i artikeln och gör en insättning.
  • Placera ett spel värt 50 kronor på att Sverige vinner matchen, aktivera oddsboosten på din spelkupong innan du lägger spelet.
  • Spelet måste placeras före matchstart lördag 7 juli kl 16:00.

Villkor och regler för oddsboosten

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Unibet.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Vinner Sverige får du vinsten i cash.
  • Förlorar Sverige får du 50 kronor i freebet.
  • Detta erbjudanden går inte att kominera med andra erbjudanden.
  • Erbjudandet gäller fram till matchstart lördag 7 juli kl 16:00.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.