betfair oddsboost el clasico

Galen oddsboost på andra El Clasicot denna veckan

Ytterligare ett El Clasico väntar denna veckan när Real Madrid tar emot FC Barcelona på Santiago Bernabeu. Trots att Barelona vann med 3-0 tidigare i veckan och är enorma favoriter har Betfair valt att boosta upp oddsen rejält på seger för Katalanerna. Istället för oddset 2,55 kan du som ny medlem spela på att Barcelona vinner till oddset 14.00 gånger pengarna. Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Skapa ett konto hos Betfair och använd koden ZFBMHJ vid registrering
  • Placera ett singelspel på att Barcelona vinner matchen
  • Högsta kvalificerade insats som räknas till kampanjen är 50 kronor
  • För fullständiga regler och villkor besök Betfair

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Allt talar för ännu en Barca-seger

Real Madrid har inte haft det lätt mot Barcelona denna säsongen. Första El Clasicot för säsongen slutade i att ”Barca” vann med hela 5-1. Därefter möttes lagen i semifinalen av Copa del Rey där första matchen slutade 1-1 medan FC Barcelona vann returmötet i Madrid med klara 3-0. Den senaste matchen spelades i veckan och innebär att bortalaget nu har chans på trippeln då man leder La Liga, är vidare i Champions League och är i final i Copa del Rey. För Real Madrid innebär en förlust i helgens möte att laget är 12 poäng sina ärkerivaler men det mesta talar för att så blir fallet eftersom ”Los Blancos” inte är i särskilt god form till skillnad från sin motståndare.

Spela på matchen hos Betfair

Ska du betta på El Clasico är det inte många alternativ som är bättre än Betfair. Spelbolaget har valt att boosta oddsen från 2,55 till 14.00 gånger pengarna så att du ska få ut mer av ditt spelande. Förutom den härliga oddsboosten erbjuder spelbolaget en riktigt bra sportsbook där du kan betta såväl live som pre game. Betfair är en rutinerad bettingsida på nätet som erbjuder höga odds och väldigt många spännande marknader. Bli medlem idag och ta del av oddsboosten hos ett gediget spelbolag.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.