Rumänien Sverige em kval bettingsidor.org

Rumänien -Sverige – Hämtar vi våran EM-biljett?

Sverige åker till Rumänien för ett väldigt viktigt möte i EM-kvalet. En vinst här och Sverige är mer eller mindre klara för EM 2020! Hur bettar våra experter?

Rumänien Sverige em kval bettingsidor.org
Besök Betfair för att spela på Rumänien – Sverige

450 Kr väntar på dig i Spelbörsen

Sverige och Betfair är en vinnande kombination. I vanlig ordning erbjuder Betfair 450 Kr i deras spelbörs för sina nya gäster. Läs vidare här nedan hur du går tillväga för att ta del av detta unika erbjudande!

Ta del av 450 kr hos Betfair spelbörs

 1. Skapa ett spelkonto hos Betfair

  Börja med att skapa ett konto via våran länk hos Betfair

 2. Gör din första insättning

  Gör din första insättning och ta del av Betfaris spelbörs

 3. Lägg ditt spel

  Välj vilket lag du vill lägga 450kr på

 4. Vid vinst!

  Grattis ditt favorit lag vann! Avvakta lite så har du din vinst på ditt spelkonto som du kan ta ut.

 5. Vid förlust

  Attans,vilken otur, ditt lag förlorade! Häng inte läpp för det,Betfair krediterar dig med 450 kr till ditt spelkonto

 6. Lycka till!

  Vi på Bettingsidor.org önskar dig lycka till!

Unika spelmarknader med höga odds vi spelar på

 • John Guidetti är med på Rumänien och vi tror han är riktigt målsugen. Vi spelar att han kommer göra mål till ett odds på 3.5 hos Bet365. {PLACERA DITT BETT}
 • Kanske lyckas Guidetti även göra första målet? Detta spelas till odds på 8.0 hos BET365 {PLACERA DITT BETT}
 • Rumänien vet hur viktigt det är inte låta Sverige komma iväg med 3 poäng och vi tror de lyckas vinna en halvlek. Du finner odds på 1.89 hos Unibet. {PLACERA DITT BETT}
 • Även fast Rumänien vinner en halvlek så bettar vi på att Sverige går ut som segrare ur EM kval matchen mot Rumänien. Spelas till odds på 2.45 hos Nordicbet. {PLACERA DITT BETT
 • Det kan bli en målrik match och att det blir över 2.5 mål är ingen omöjlighet. Vi lägger ett bett till odds 2.27 hos Betsson.{PLACERA DITT BETT}

Alla de bästa och största bettingsidorna täcker EM-kvalet 2020. Generellt sett så älskar svenska spelbolag online att erbjuda odds och live streaming på de största och internationella fotbollsmästerskapen. Bli medlem eller logga in på ditt konto hos bettingsidor som Betsson, Unibet och Bet365 för att hitta de bästa oddsen och placera dina spelkuponger med hjälp av våra speltips här ovan.

EM ett av de största betting eventen

EM 2020 är ett riktigt stort event inom fotbollsvärlden och därför finns det otroligt många odds att välja mellan hos de olika spelbolagen! Utöver de bettingbolag vi nämn i samband med våra betting tips så kan vi även rekommendera Mr Green som brukar erbjuda spännande spelmarknader och även oddsjackpott.

Rumänien – Sveriges historia

Totalt har 11 matcher spelats mellan Sverige och Rumänien. Under dessa 11 matcher har Sverige stått som vinnare 5 gånger, Rumänien vunnit 3 gånger och hela 5 matcher har blivit oavgjorda. Risken för att båda lagen kommer att göra lika många mål och därför krävs det att svenskarna kontrollerar spelet under hela matchen och inte släpper in några mål. Just nu ligger Sverige som tvåa i grupp F med 15 poäng medans Rumänien ligger under som trea med 14 poäng. Sverige måste vinna matchen över Rumänien för att behålla sin placering och åka direkt till finalen nästa sommar. 

Rumänien är riktigt förbannade på Sverige

Sverige har dessutom lyckats att göra Rumänien riktigt upprörda med nyheten om deras nya lagtröja. Enligt den rumänska tidningen Adevarul så har laget riktigt svårt att förstå beslutet om tröjorna just nu. De säger att de aldrig själva skulle göra något sådant, men trots det så är Sverige knappast ensamma om att annonsera sina nya lagtröjor inför sommaren. Både Tyskland, Spanien, Belgien och Skottland har valt att släppa nya lagtröjor från Adidas. Det är fortfarande inte klart om Sverige kommer att spela i finalerna till sommaren, men om de gör det så kommer de nya gula och blåa tröjorna att synas på planen. Vicepresidenten påstår dessutom att Norge är mycket bättre än Sverige och jämför det med den norska lagsammanhållningen mot Rumänien i tidigare match. 

Kan vi börja fira EM biljetten?

Nyckelspelaren Emil Forsberg ser på vinsten mot Rumänien som något självklart då han uttalat sig efter matchen mot Spanien. Enligt honom ser han fram emot att åka till Bukarest och slå Rumänien. Ord som motståndarna självklart inte höll med om. Rumänien har dessutom tidigare haft vissa problem med rasism på läktarna. När de skulle möta Norge i hemmamatchen här senast så fick läktarna nästan stå tomma och det på grund av en rasistskandal. Sverige har valt att uttrycka sig om detta och väljer att vara förberedda. Deras taktik är att följa alla regler som finns för att genomföra matchen . Vi börjar redan nu känna spänningen och en EM-biljett är inte långt bort. Lägg ett bett hos William Hill och heja fram Sverige!

Säkrar vi EM-biljetten?